2777
2789
عنوان

اگه شماهم خدايي نكرده

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 34 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی داره اون موضوع چی باشه 

خب طبیعتا حالم بد میشه و سعیمو میکنم تا از اون اتفاق جلوگیری بشه 

اگرهم نشد به اون شخص موقع تحمل فشار روانی اون اتفاق کمک میکنم و کنارشم دیگه 

کاربری دست چندنفره با سنهای مختلف، دلیلش؟ به خودمون مربوطه! نخواستیم کسی بتونه فضولی و دخالت کنه                                                                           نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!                                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن وگرنه چون هشدار دادم از قبل برات عفت کلام قائل نمیشم       2. آدمای تعفن برانگیزی مثل افراد خودبرتربین، زن ستیز، نژاد پرست، مدعی روغَن فکری یا مذهبی افراطی روم ریپ نزنن و باهام صحبت نکنن چون روانم برام محترمه    3. آقایون درخواست ندن                              ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

بله😞

قابل درمانه؟

حالا انقدر نا امید نباش

من دوست پسرم چهل و روز پیش فوت کرد خیلی ناراحتم که چرا بیشتر بهش محبت نکردم 

خیلی خیلی محبت کن بهش دوست داشتنت رو نشون بده

و نا امید هم نباش ایشالا شصت ساله دیگه هم عمر میکنه

سعی کن پیشش باشی

غم بی پایانم🖤     

قابل درمانه؟حالا انقدر نا امید نباشمن دوست پسرم چهل و روز پیش فوت کرد خیلی ناراحتم که چرا بیشتر بهش ...

خيلي ممنونم

منم نميدونستم اتفاقي فهميدم 

خدا رحمتش كنه 

كاربري دست دو نفره💘

چطوریه؟

Chat gpt رو سرچ كنين تو گوگل 

وارد شين اول بگين خوابمو تعبير كن 

بعد خوابو با جزئيات تعريف كنين 

براتون تعبير از هر ديد رو مياره و تحليل و مفهوم هم ميگه

كاربري دست دو نفره💘