2777
2789
عنوان

بعضی مردا چرا اینجورین

168 بازدید | 18 پست

بچه ها امروز یه مرده بود حدودا ۳۹ ۴۰ ساله و هی تیکه مینداخت تو خیابون به من 

واقعا برام عجیبه من نیم ساعت رفتم کتابفروشی کتاب بگیرم با دوستم و مامانش

و بیرون مغازه نشسته بود نگام می‌کرد 

و من چون راه خونمون یذره خلوت میشه و تاریک موقع غروب‌های

زنگ زدم بابام بیاد دنبالم 

واقعا میترسم دیگه تنها برم بیرون    با وجود اینکه مادر دوستم ۵۰ سالشه خجالت نمیکشن تیکه میندازن  

شما واقعا چجوری تنها بیرون میرید؟ نمیترسید؟ 

دعای بی کسان را میخرد آخر خدا یک شب 💌ممنون میشم برام صلوات بفرستی 💖🥹

ترس نداره بزار تیکه بندازه تو رد شو بره 

مواظب حرف زدنتون باشید من با کسی کاری ندارم تا زمانی که کاری به کارم نداشته باشید. 🤞🏻                           «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀         https://daigo.ir/secret/21646061130🦄                                🙃 لینک چت🙃

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هی آسایش نداریم از دس ی عده نر

بخدا اصلا وضع بدی هم ندارم لباسام کاملا پوشیده ولی بخاطر رنگ چشام تو چشمم  

منم گاهی تنها میترسم برممن فک میکنم میدوزدنم 😐🙂از خجالت آب میشه آدم وقتی تیکه میندازن

دقیقاا آدم خجالت میکشهه یعنی آب میشم 

آخه اون آدمی که من دیدم ببخشیدا ولی خیلی هول بود هرجا میرفتم دنبالم میومد 

حتی از کتابفروشی در اومدم و دوستم و مامانش رفتن و منم میخواستم برم که دیدم ماشینش میخواد استارت بزنه ولی ترسبدم دوباره برگشتم کتابفروشی تا بابام بیاد 

آخه میترسم نمیدونم چراا      چون تنها اصلا بیرون نمیرم عادت ندارم و  باشگاه هم ثبت نام کردم دلشوره گرفتم که تنها میخوام برم البته راهش یه ربع هست تا خونمون 

آخه اون آدمی که من دیدم ببخشیدا ولی خیلی هول بود هرجا میرفتم دنبالم میومد حتی از کتابفروشی در اومدم ...

من جای تو بودم جیغ می زدم یا می گفتمبا صدای بلند چی می خواین آقا آدم ندیدین

مواظب حرف زدنتون باشید من با کسی کاری ندارم تا زمانی که کاری به کارم نداشته باشید. 🤞🏻                           «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀         https://daigo.ir/secret/21646061130🦄                                🙃 لینک چت🙃

من جای تو بودم جیغ می زدم یا می گفتمبا صدای بلند چی می خواین آقا آدم ندیدین

اصلا اون لحظه آنقدر استرس داشتم  که چجوری برم خونه نمیدونستم چیکار کنم 

اومدم اینجاهم پرسیدم ببینم عکس العمل ها چیه و باید توی اون لحظه دقیقا چیکار کرد 

ولی واقعا میخوام بدونم بعضی مردا کار ندارن ؟! 

یه مرده هست با دوستش حدودا ۳۳ ساله تو یک خیابون خیلی شیک و مرکز خرید داره و همیشه در یک محل خاص در همون خیابون وایمیسه و آمار دخترارو میگیره و یعنی من بخدا چند سال دارم همونجا میبینمش    مامانمم هم میگه هرموقع از اونجا رد میشم میبینمش  

اصلا اون لحظه آنقدر استرس داشتم که چجوری برم خونه نمیدونستم چیکار کنم اومدم اینجاهم پرسیدم ببینم عک ...

فهمیدی دیگه باید چیکارکنی؟