2777
2789
عنوان

چرا این دنیا اصلا عادلانه نیست

121 بازدید | 14 پست

چقد زندگی ناعادلانه ست 

یکی کلی درد و رنج داره یکی هم خوش و خرمه دیدم ک میگم

خسته شدم و هم بدم میاد یکی بیاد بگه حتما حکمتی داره و خدا هرکیو بیشتر دوس داره بیشتر امتحانش میکنه اگه واقعا اینطوره پس کاش خدا اصلا دوستم نداشت و میذاشت مثل بقیه راحت زندگی کنم...

سرنوشت بعضیا خیلی تلخه

میشناسم کسی که به شدت فقیره کلی مشکل داره و این وسط سرطان هم گرفته...

یکی هم ک پولدار و بدنش سالم...

یکی زشت و با عمل هم خوب نمیشه یکی هم به شدت زیبا...

یکی همسرش عاشقشه یکی خائنه طرف...

یکی پدر و مادرش همو دوس دارن یکی هر روز تو خونه شون دعواست...

یکی تو یه کشور با بهترین امکانات ب دنیا میاد و زندگی میکنه یکی هم تو کشوری ک مردمش فقط دنبال فرارن...

واقعیت اینه خدا بعضیا رو خیلی دوست داشته و با بعضیا هم انگار دشمنی داره...

منم خیلی دلم گرفته من از خدا هیچی نمیخوام فقط سلامتین رو می‌خوام می‌خوام مثل بقیه مردم باشم خسته شدم از بیماری که ۱۹ساله باهام و کل زندگیم رو بهم ریخته من هنوز ۲۴سالمه ولی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خیلی دلم گرفته من از خدا هیچی نمیخوام فقط سلامتین رو می‌خوام می‌خوام مثل بقیه مردم باشم خسته شدم ...

امیدوارم خوب بشی خیلی سخته درکت میکنم آدم دلش میگیره از خدا

امیدوارم خوب بشی خیلی سخته درکت میکنم آدم دلش میگیره از خدا

قربونت برم عزیزم ممنونم ببخشید واقعا انرژی منفی منتقل دادم امشب خودم دلم گرفته بود .ولی در هر صورت همیشه باید امیدوارم باشیم امید به آدم زندگی میده 

این ک یه آدم فقیر سرطان یا ام اس میگیره هم مردم دنیا باعثش هستن؟

چه چیزی باعث سرطان میشه جز اینکه یه عده بخاطر منافع خودشون میان سم زیادی میزنن به محصولات کشاورزی یا طرف گوشت خراب میریزه داخل سوسیس کالباس و هزاران دلیل انسانی دیگه 

خداوند در قران گفته سهم فقیران نزد پولدارها هست اینجوری خواسته فقیری نباشه .البته که بعضیها تن به کار نمیدن اون مشکل از خودشه .چرا کار فرما حق کارگرشو درست نمیده و این اختلاف طبقاتی به وجود میاد 

چرا امریکا کشورهای دیگه رو استعمار میکنه از منابعشون به زور میدزده و کشور خودش اباد میکنه در کل اونها باعث میشن مردم یه کشوری در رنج باشن ظالم های دنیا

چه چیزی باعث سرطان میشه جز اینکه یه عده بخاطر منافع خودشون میان سم زیادی میزنن به محصولات کشاورزی یا ...

حالا سرطان مثال بود هزارتا بیماری دیگه هم وجود داره‌‌ ک ب خاطر سم نیست...

مثل معلولیت...

یا مسائل دیگه ای ب جز بیماری مث بچه ای ک یتیمه و بچه دیگه ای که پدر و مادر بالا سرشه...

در ضمن شما بیا تو ایران کار کن دوشیفت کار کن ببینم ب کجا میرسی تو این شرایط

💚❤️اره امید داشتن خوبه

ابتلا شما هم مشکلت هر چی هست حل میشه ناامید نشو وتلاش کن مهم روحیه ادماست مطمینم شما خیلی آدم قوی با ارزشی هستی عزیزم همیشه قدر خودمون رو باید بدونیم 

ابتلا شما هم مشکلت هر چی هست حل میشه ناامید نشو وتلاش کن مهم روحیه ادماست مطمینم شما خیلی آدم قوی با ...

خیلی ممنون گلم راستش تو زندگیم انقد مشکل و بیماری برای خودم و خانواده م پیش اومده ک دیگه واقعا امید داشتن خیلی سخت شده برام

حالا سرطان مثال بود هزارتا بیماری دیگه هم وجود داره‌‌ ک ب خاطر سم نیست...مثل معلولیت...یا مسائل دیگه ...

ببین همه اون مریضها اخر برمیگرده به انسان به کارهایی که نباید میکرد کرد چرا ایدز اومد خدا اورد نه انسان بخاطر شهوتش رفت با میمون رابطه برقرار کرد 

ما اگر تحریم نبودیم اوضاعمون اینجور نبود چرا یه کشور باید زور بگه نگو مقصر ما هستیم که اینجور نیست خاورمیانه ثروتمند ترین منطقه که برای بدست اوردن ثروت این منطقه باید خیلی ها عذاب بکشن تا اونها بتونن راحت نفتشو ببرن مثل افغانستان به بهانه طالبان حمله کردن منابعشو غارت کردن بعد دوباره گفتن بفرما واسه طالبان برو بزن نت ببین قبل از حمله امریکا چه جور کشوری بوده تا ظالم هست دنیا همین

ببین همه اون مریضها اخر برمیگرده به انسان به کارهایی که نباید میکرد کرد چرا ایدز اومد خدا اورد نه ان ...

خخ

ایدز ب خاطر شکار میمون ب انسان منتقل شد نه رابطه...

بعد هم نمیخوام بحث سیاسی کنم این تاپیک سیاسی نیست وگرنه همه میدونن مشکلات ایران دلیلش چیه...

خخایدز ب خاطر شکار میمون ب انسان منتقل شد نه رابطه...بعد هم نمیخوام بحث سیاسی کنم این تاپیک سیاسی نی ...

☹️☹️☹️☹️ یه سرج کن ببین ایدز از کجا به وجود اومده اگر تحریم ها رو بردارن ما راحت نفت بفروشیم بذارن به حال خودمون باشیم اگر اوضاع باز اینجور بود من میگم حق با شماسیت مشکل از حکومت هست فعلا نمیتونم همه مشکل از حکومت بدونم تا حدودیشو میتونم شما هم  انقدر متعصب نباشید شب‌ خوش

خخایدز ب خاطر شکار میمون ب انسان منتقل شد نه رابطه...بعد هم نمیخوام بحث سیاسی کنم این تاپیک سیاسی نی ...

راستی ایدز در ایران وجود نداشت از طریق خون های الوده ای که فرانسه از عمد فرستاد شیوع پیدا کرد .راستی میدونستی انگلیس در زمان رضا شاه ایران در استعمار خودش قرار گرفت و تمام گندم ایران و برنج بردن و مردم هیچی برای خوردن نداشتن و ۲۰ میلیون ایرانی مردن و تبدیل به پوست استخون شدن عکسهاش داخل گوگل ببین شب خوش