2777
2789
عنوان

مامان بابام زندانن

| مشاهده متن کامل بحث + 676 بازدید | 28 پست
من در این حد میدونم ک مامانت راست میگی وقتی چند روز برن زندان قرار میشکنه میتونی با دوتا فیش ازادشون ...

گفته بود چهارتا

مهم نیست حرفت  ، مهم نیست نظرت مهم نیست بودنت مهم نیست رفتنت مهم نیست سرد بودنت مهم نیست ازم متنفر بودنت مهم نیست زندگی  . رفتی اومدی موندی میخوای بیای؟ ب درک  . #منت‌هیچ‌احدوناسیونکشیم  . خودت مرد خودت باش! 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مامانت تو شرایط خوبی نیست اگه بدونه به خالت گفتی یا به تو اسیب شاید بزنه یا به خودش نگو برو پیش قاضی ...

تاثیر میزاره رو قاضی؟ خاک توسرم مطمئنم فردا غرورم نمیزاره حتی ی کلمه خواهش کنم

مهم نیست حرفت  ، مهم نیست نظرت مهم نیست بودنت مهم نیست رفتنت مهم نیست سرد بودنت مهم نیست ازم متنفر بودنت مهم نیست زندگی  . رفتی اومدی موندی میخوای بیای؟ ب درک  . #منت‌هیچ‌احدوناسیونکشیم  . خودت مرد خودت باش! 
خب اره اولش چهارتاس چند روز ک برن زندان قرار میشکنه برو با قاضی حرف بزن التماسشو کن قرارو بشکنه

امیدوارم بتونم این غرور مسخره رو بزارم کنار،، تاثیر میزاره رو قاضی؟ 

راست میگه دیگهاگه میخواست دلیل زندونی شدن بگه همون اول خودش میگفتبهش راهکار بدید

اره واقعا

تاثیر میزاره رو قاضی؟ خاک توسرم مطمئنم فردا غرورم نمیزاره حتی ی کلمه خواهش کنم

نمی دونم والا ولی حداقل تمام تلاشتو کردی دیگه غرور چیه پای مامانت وسطه یه روز بدون غرور زندگی کن 

نمی دونم والا ولی حداقل تمام تلاشتو کردی دیگه غرور چیه پای مامانت وسطه یه روز بدون غرور زندگی کن

کاشکی بتونم یاخدا

اره من قبلا برا کسی کردم قرار و شکوند

امیدوارم قاضی ادم درستی باشه

عزیزم من تایپیک هاتو خوندم که دوتاشون بیماری اعتیاد رودارن ومیخاستن برن بیمارستان پاک شن ولی بردن زندان میدونم برات سخته و اذیت میشی از سختی کشیدنشون ولی اون هاچون الان اونجاین و دستشون به موادنمیرسه درمراحل خماری وترک هستن ودردمیکشن اگه دوستداری پاک بشن نزار این صحبت ها باعث بشه بیرون بیاریشون بزارکامل پاک شن بعد خودشون ازادمیکنن عزیزم اونهامیخاستن ترک کنن حالا چه کمپ چه زندان نگران حالشون نبود یک هفته ده روز دیگ بگذرع دردهاشون کم میشه وخوب میشن اگه دل بسوزونی وبقیه ضمانت ازاد شن برگردن دوبارع شروع میکنن سخت هست ولی تحمل کن بخاطر خودتون بعد دوباره مث قبل یک خانواده خوب دورهم جمع میشین