2777
2789
عنوان

مامان بابام زندانن

676 بازدید | 28 پست

خانواده مادریم درکل نباید بفهمن ولی مادرم اونجا دیوونه شده بود حرف زدنش شبیه دیوونه ها بود پرخاشگر شده بود نمیزاشت حرف بزنم حتی صدام ک قط و وصل میشد جیغ میزد داد و بیداد میکرد همون مادری ک همیشه اروم بود و عصبانیت منو کاهش میداد هیچوقتم با عصبانیت حرف نمیزد چون میدونست من ی ادم عصبیم ی ذره عصابم تحریک شه همه باید فاتحه خودشونو بخونن

عموم و مادربزرگم میگن فردا بریم دادگاه باهاشون صحبت کنیم و توجیح کنیم ک سوتفاهم بوده و غیره

ولی خالم میتونه بیاد فیش حقوقیشو بزاره ی ضامن دیگه ام هست پول میگیره ازمون میاد ضامن میشه

درکل چهارتا میخواد ولی مامانم گفت خودت برو قاضی رو راضی کن همین دوتا کافی باشه من دو روز دیگه اینجا بمونم خودمو میکشم

به مامانبزرگم گفتم با خالم میرم گفت لازم نکرده بشین سرجات خودم باید برم ولی حرفش زیاد مهم نیس ادم حسابش نمیکنم زیاد

الان بنظرتون چیکار کنم، میخوام بهشون نگم خالم داره میاد یهویی اماده شم بگم خالم دم در منتظره

ولی هروقت ک سرخود کاریو کردم بعد باعث پشیمونی شده

چیکار کنم

مهم نیست حرفت  ، مهم نیست نظرت مهم نیست بودنت مهم نیست رفتنت مهم نیست سرد بودنت مهم نیست ازم متنفر بودنت مهم نیست زندگی  . رفتی اومدی موندی میخوای بیای؟ ب درک  . #منت‌هیچ‌احدوناسیونکشیم  . خودت مرد خودت باش! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم هی تاپیک میزنی که ما دلتو قرص کنیم بری با خالت حرف بزنی عزیزم صلاح نمیدونن لابد یه چیزایی هست ...

عزیزم سایت عمومیه 

مهم نیست حرفت  ، مهم نیست نظرت مهم نیست بودنت مهم نیست رفتنت مهم نیست سرد بودنت مهم نیست ازم متنفر بودنت مهم نیست زندگی  . رفتی اومدی موندی میخوای بیای؟ ب درک  . #منت‌هیچ‌احدوناسیونکشیم  . خودت مرد خودت باش! 

به امید ازادیشون

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

خانوما دنبال دلیل نباشید راه حل خواستم 

اینهمه پرسیدن چرا همزمان هر دو زندانن جواب میدی

نه چون بحثم راجب یچیز دیگس