2777
2789
عنوان

همینطور یهویی تولدم مبارک❤️

98 بازدید | 9 پست

خلاصه که یه سال دیگه هم گذشت و 18 سالم شد ولی بازم همون بچه ای که بودم هستم و بزرگ نشدم😂

بقول اون تایپیکی که خوندم فقط وقتی پاشنه بلند میپوشم یکم حس خانومانه دارم😂😂  

شاید باعث خجالت باشه بگم ، ولی بین خودمون بمونه هنوزم برنامه های شبکه پویا منو مجذوب خودش میکنه 😂

هنوزم تاب بازی و سرسره بازی رو دوست دارم 

تازه همین چند ماه پیش بود به مامانم گفتم برام سوغاتی عروسک بیاره و خودمم برای خودم عروسک میخرم 😅

تازه هنوز شیطنت های بچگیم مثل زنگ در خونه ها رو زدن و با دختر عموم به شماره های شانسی زنگ زدن منو به وجد میاره (الان اینکار رو نمیکنما برای بچگیم بوده😂)(هرچند میدونم کار اخلاقی نیست ولی چه کنم دیگه)

تازه هنوزم از تاریکی میترسم 🥲هی امیدوار بودم حداقل بزرگ شدم این یکی از سرم بیوفته 

خلاصه که از بابام ممنونم برای اینکه میزاره من برنامه کودک ببینم و اخبار خودشو بیخیال میشه و هیچی هم بهم نمیگه که دختر بزرگ شدی دیگه تو 

از مامانم ممنونم برای اینکه پا به پای من شیطنت میکنه و سنم رو به روم نمیاره بلکه یکم غذا درست کردن یاد بگیرم😂

از بردار و خواهر مهربونم ممنونم که هنوزم منو به چشم بچه کوچیک و ته تغاری میبینن و کلی لطف بهم کردن که بی شماره 

و کلام آخر...

نیمه پر لیوان را ببین. من الان یک سال جوان‌تر از سال آینده هستم. تولدم مبارک...♡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تولو تولد تولدت به من چه🤌😂

شوخی کردم تولدت پرتکرار گل💜🪻

#خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||