2777
2789
عنوان

اصفهانیای عزیز تشریف بیارید خیلی واجبه...

| مشاهده متن کامل بحث + 36173 بازدید | 44 پست
الان بیرونم همین قیمته که...من یه جا سوأل کردم گفتن عصب کشی و پرکردن دندون رو باهم 300 میگیرن ...من ...

اشتباه میکنی عزیزم عصب کشی و پر کردن دندون باهم هیچ کلینیکی زیر ۷۰۰ تومن نمیگیره.مواظب باش کلاه سرت نره با مواد بیخود برات درست نکنن و دکترش ناشی نباشه.

دوست من جنس موادو میشناخت میگفت تنها جایی که مطمءنم موادش آلمانی اصله همینجاس

نه.عمومیشونو تموم کردن،تخصص قبول شدن،دانشجوی ترم آخر تخصصن،یعنی ۱ ترم دیگه کارآموزیشون تموم بشه میشن ...

عزیزم.شما برا دندونات رفتی کلینیک ویژه راضی هستی و نمیدونی موادشون خوبه یانه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی ب دندون داره حدود ۳۰۰ ۴۰۰ شهر ابریشم دندانپزشکی کیمیا یه دکتر ایوبی داره که خیلی عالیه اخلا ...

عزیزم شما شهر ابریشم اصفهان زندگی میکنید 

سلام 😂😂😂نمیدونم چی بنویسم 😂😂اسمم آش دوغه 😂😂پروفایلم دوتا قابلمه هست دلت خواست بگو 😂😋نگید چرا زرد بعضی جاها زرد درست میکنن 😂دیدار یار عاشق دانی چه ذوق دارد مانند ابری که دربیابان برتشنه ای ببارد 😂نمیدونم چرا یه دفعه این شعر اومد تو ذهنم 😂من مدافع مادرشوهر وخواهرشوهرم 😂😂فرارررررررر💃💃💃💃💃💃الکی گفتم 😂😂😂😋آخه اینجا همه طرفدار عروسن 😂ولی من طرفدار حقم .دوستدار شما آش دوغ 😂💖💔راستی عکس پروفایلم از خودم نیست از اینترنت گرفتم 😂اگ شاد شدی یه صلوات بفرس😛😛😛کجا بفرستو وبرو 🤣
بنظر من که فقط کلینیک افضل سر فلکه احمداباد خوبه 

سلام عزیزم.شما رفتین کلینیک افضل ؟ راضی بودین؟ کارای روکش و زیبایی هم انجام میدن؟ببخشید قیمتاش چطوره.اگه دکتر خوبی هم میشناسید معرفی کنید.ممنون.

تقدیر بی تقصیر نیست......
سلام عزیزم.شما رفتین کلینیک افضل ؟ راضی بودین؟ کارای روکش و زیبایی هم انجام میدن؟ببخشید قیمتاش چطوره ...

بله گلم ولی من سالها پیش رفتم قیمتا الان خیلی متفاوته 

دندانپزشک متخصص دارن مثلا متخصص ریشه متخصص ترمیم و... 

خیلی تمیز هست محیطش 

زکترا واقعا خوش برخورد و مهارت کافی دارن 

هزینه هاش اون موقع ها که بالا بود یعنی کلا قشر متوسط به بالا میومدن 

راستش من از جاهایی که همه جور ادمی میان و هی شلوغ میکنن و دکترا هم هول هولکی یه دندون میکشن یا پر میکنن و خلاصه تا چشمشون به چهارتا ادم ضعیف میفته کل کاراشون خلاصه میکنن فراری ام وگرنه چیزی که زیاده دندانپزشکی و کلینیک با قیمتای پایین 

یارب نظر تو برنگردد...
سلام عزیزم.شما رفتین کلینیک افضل ؟ راضی بودین؟ کارای روکش و زیبایی هم انجام میدن؟ببخشید قیمتاش چطوره ...

راستی من یبار پیش خانم  دکتر فرهادی رفتم متخصص ترمیم و زیبایی که کارش واقعا خوب بود الان نمیدونم دیگه هستش یا نه

یارب نظر تو برنگردد...
بله گلم ولی من سالها پیش رفتم قیمتا الان خیلی متفاوته  دندانپزشک متخصص دارن مثلا متخصص ریشه مت ...

ممنون گلم که جواب دادی.باید حتما برم یه سر.اخه دندون کلا هزینه هاش بالاست.اگه هم خوب درستش نکنن .هزینه اضافی باید پرداخت کرد.پس باید یه جای مطمئن برم😊

تقدیر بی تقصیر نیست......

برای دندون پزشکی بببینین اولویتتتون چیه  کاردکتر و مواد 

استریل وسایل و تمیزی  نوبت ها  و یا هزینه کم دادن و یک درمان سرپایی و معطل نشدنتون  من به شخصه برام مهم بود دکتر کارش خوب باشه و مواد خوبم استفاده کنند و دندونم عمری درست بشه  و یک تشخیص صحیح داده بشه .جداره بگم اگر میخواهید دندونتون درست بشه کلینیک و خط بزنین هرجایی حتی اگر دکترش خوب باشه چون تو کلینیک ها مواد خوب نمیدن به دکتر استفاده کنند .و مطب دکتر مدنظر مراجعه کنین 

خیلی تحقیق کردم و به اسم دکتر کاوه امیدی درکنار اسم دکترای دیگه تو اینترنت برخوردم و رفتم همه را معاینه شدم و بعداز ۱۵ تا ویزیت که دادم  همه گزینه های منو دکتر امیدی داشتند و رفتم پیششون برای درمان از ترمیم شروع کردم و کارشون و دیدم و دقت کارشون وخوشم اومد خیلی وقت گذاشتند و با دقت انجام دادند  بعد ترمیم و عصب کشی و ۳تا ایمپلنت هم داشتم انجام دادند و خیلی راضی هستم خداراشکر موادشوندهم واقعا خارجی استفاده میکنند تو درمان دقت کردم و تحقیق کردم درست بود والان۱۰  ساله که گذشته و همه چیز عالی بود برام خداراشکر همچنان هم خودم و هم همه اقوام میرند پیش دکتر. و همه راضی هستند .بهتون پیشنهاد میکنم

عزیزم برو دانشگاه علوم پزشکی،دانشکده دندانپزشکی،قسمت کلینیک ویژه،هم بهترین موادو برات استفاده میکنن، ...

سلام عزیزم میشه آدرسشو کامل بفرستید واینکه برای عموم آزاد هستش ،ومعاینه مجانی هستش