2777
2789
عنوان

اصفهانیای عزیز تشریف بیارید خیلی واجبه...

| مشاهده متن کامل بحث + 36173 بازدید | 44 پست

البته خود دانشکده دندانپزشکی هم کار میکنن واسه دندون ولی نوبتاش ۶ ماهه و ۱ ساله س،چون مثلا ۲۰ تومن و ۳۰ تومن میگیرن ولی خب خییییییلی طول میکشه نوبتاش بدرد نمیخوره. مثلا نوبت عصب میگیری میری انجام میدی،جلسه دوم عصب میفته واسه ۳ ماه بعد!کلا دندون نابود میشه!بعد واسه پر کردن آخر بارش بعد ۲ ماه نوبتت میدن باز غذا میره توش!!!کلا قید خود دانشکده رو بزن برو همون کلینیک ویژش،نوبتاشم خوب و زود به زوده

البته خود دانشکده دندانپزشکی هم کار میکنن واسه دندون ولی نوبتاش ۶ ماهه و ۱ ساله س،چون مثلا ۲۰ تومن و ...

مثلا الان برم واسه کی نوبت میدن؟

بخونید اگه دوست داشتید لایکم کنید         کلیک کنید  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دانشجو ها کار میکنن؟

نه.عمومیشونو تموم کردن،تخصص قبول شدن،دانشجوی ترم آخر تخصصن،یعنی ۱ ترم دیگه کارآموزیشون تموم بشه میشن متخصص.کلینیکای بیرون خیلیاشون عمومی هستن و همه  کارو باهم انجام میدن.من دوستم اونجا بود میدونستم مدرکش چیه و سال چندمه و میدونستم همشون هم رده همن،بعد از سه ماهم تخصصش تموم شد رفت واسه بورد.

آدرسش رو میدی؟ساعت چند برم نوبت بزنم؟واسه کی نوبت میدن؟

خیابون هزارجریب،دانشگاه علوم پزشکی اصفهان،دانشکده دندانپزشکی برو بگو کلینیک ویژه رو میخوام.کلینیک ویژه بیرون از ساختمان دانشکدس،کلا کارشون جدا از کار دانشجوهای دانشکده هست،برو دانشکده از نگهبان دم درش بپرس کلینیک ویژه رو نشونت میده

خیابون هزارجریب،دانشگاه علوم پزشکی اصفهان،دانشکده دندانپزشکی برو بگو کلینیک ویژه رو میخوام.کلینیک وی ...

باید دفترچه بیمه داشته باشیم؟مثلا پرکردن و عصب کشی رو چقد میگیرن؟

یادم نیس دفترچه رو،فک نکنم نیاز باشه،من عصب کشی دندون ۷ رو ۳۰۰ دادم،۱۵۰ تومنم پر کردن و ترمیمش

الان بیرونم همین قیمته که...من یه جا سوأل کردم گفتن عصب کشی و پرکردن دندون رو باهم 300 میگیرن ...من فکرکردم اونجا نصف قیمته گرونتره که