2777
2789
وای🥴😭 من همین الانشم حیلی خسته ام کلا همه انرژی و انگیزه زندگیم خالی شده چون اصلا برای خودم وقت ند ...

باور میکنی پسر ۴سالو نیمه من هر موقع آشپزی میکنم هی میاد میگ کی تموم میشه باهام باری کنی. ی موقع هایی میرم سرویس درو ک باز میکنم میبینمش با اینک بهم وابسته نیس

ولی خب حوصلشون سرمیره میچسبن ب ما

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

چند وقت دیگه منطقه ۲۲ میشه لاس وگاس تهرانخداییش از محله پونک و جنت آباد و....خیلی بهتره

دقیقا من اصلا عاشق اونجام خیلی شیک و پیکه که😶

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا من اصلا عاشق اونجام خیلی شیک و پیکه که😶

خیلی قشنگه اونجا

درسته خیلی جاهاش هنوز خاکی و بیابونیه ولی چند سال دیگه بی نظیر میشه

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨
خیلی قشنگه اونجادرسته خیلی جاهاش هنوز خاکی و بیابونیه ولی چند سال دیگه بی نظیر میشه

درسته اونم بخاطر اینه در حال ساخت و توسعه هست

به هر حال هر بافت مدرنی همینا رو در آغاز داره

آخه پایین شهر خدایی!

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  
درسته اونم بخاطر اینه در حال ساخت و توسعه هستبه هر حال هر بافت مدرنی همینا رو در آغاز دارهآخه پایین ...

احتمالا اسی کوچه پس کوچه های جوادیه و....اینارو ندیده که به منطقه ۲۲ میگه پایین شهر

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨

شما دارین آرزوهای منو زندگی میکنید 

یک عدد کنکوری ۱۴۰۴ هستم😁شمالی ام😍خانم روانشناس آینده 😄ی دهه هشتادی با آینده نامعلوم🙂دلم میخواد  مهاجرت کنم🙁هر جا تاپیک در مورد رشته روانشناسی و مهاجرت دیدین منم تگ کنید😉خوشحال میشم از تجربیاتتون استفاده کنم😊اصولا ادم منطقی هستم و با هر کس ب اندازه شعور و شخصیتش رفتار میکنم پس اگه رفتاری دیدی ک ناراحت شدی ریشه اش رو در خودت جست و جو کن☺️😊خوشحال میشم ی صلوات مهمون دلم کنی برای رسیدن ب هدفام منم  براتون دعا میکنم😍🧡

خواهر منم مجرد بود بهترین لباس ها بهترین لوازم آرایشی و همه چی بهترین بود خودش کار میکرد و خونه ام پدرم در حد توانش  همه چی رو فراهم می‌کرد  الان شوهرش بشدت خسیس سر هزار تومان  باید جواب پس بده سخت خرید می‌کنه و فقط بفکر. پس اندازه شوهرش

منطقه ۲۲ که پایین نیستمنطقه ی پنجم اونقدری بالا نیست که با اومدن به منطقه ی ۲۲ سرخورده بشیبعید میدون ...

تو تاپیک هاش زده رفته شهرک ولیعصر

اونجا متطقه ۱۸ تهرانه اشتباه نکنم

اصلا ربطی به ۲۲ نداره