2777
2789
عنوان

حق دارم جدا بشم

96 بازدید | 6 پست

بچه ها نامزد کردم معمولا برام خرج میکنه 

حالا من دندان ایمپلنت کردم با هزینه پدرم فیکسچر گذاشته برام حالا دکتر برا بقیه کارش بقیه هزینه میخاد از اول قرارمون این بود نامزدم هزینه رو قسطی بده چون تو دوران دوستی بهش پول دادم الان میگه تا اتمام کار باید بهش پول ندی بعد از کار قسطی میدم بهش میگم بذار خودم بدم بیخیال اون پول میگه نه شاید جنس فیک گذاشت 

یه بار میگفت فیکسچرا رو از دربیار بعد 4ماه دکتره گفت فکت میشکنه 

این به کنار من پسوریازیس و روماتیسم دارم امروز میگ من از خرج تو برنمیام 

خیلی سال هم دوست بودیم از همه چیز خبر داره ولی میزنه زیر همه چیز 

نمی دونم من بودم از جملهاش خوشم نمی اومد ولی بستگی داره چجوری گفته باشه شاید شوخی کرده

❤❤❤گر نگهدار من آنست که من می دانم 💚 شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد ❤❤❤ برای سلامتی نی نیم و سبز شدن دامن همه منتظرا اگه دوست داشتید یه صلوات بفرستید 😘😘🌸🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر من خیلی وقتا می گه خرجت زیاده وای چون می دونم شوخی کرده اهمیت نمی دم 😁

ولی خب خودتون بهتر میشناسیدش شاید باید باهاش صحبت کنید تا قضیه روشنتر بشه

❤❤❤گر نگهدار من آنست که من می دانم 💚 شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد ❤❤❤ برای سلامتی نی نیم و سبز شدن دامن همه منتظرا اگه دوست داشتید یه صلوات بفرستید 😘😘🌸🌸
نه جدی جدی میگه با داد وبیداد میگفت فیکسچرا دربیار

آها پس نمی دونم به نظر دقت کنید روی خسیس بودنش