2777
2789

من یه نقطه ضعف دارم لاغر و قد بلندم بقیه که ایراد میگیرن میگن لاغر مردنی  منم بزرگ ترین عیب زندگی طرفو به روش مبارم بعد طرف بهم میگه بی جنبه 

خو عزیز من چطور من نباید از حرف تو ناراحت بشم ولی تو شاهزاده ای نباید به تیرچه قبات بر بخوره 

شایدم برا استرس و فشار زیاده ..در هر حال زبونم برا آدمای بی ادب خیلی تنده اصلا نمبتونم با پنبه سر ببرم 

یا میگم به توچه 

یا نظری میدن میگم سلیقتم عین خودت افتضاحه 

یا میگم ولم کن حوصلتو ندارم کم‌چرت بگو 

این کلماتی هست که برا خالت و عمه و دایی  و پدر بزرگ به خاطر دخالتاشون به کار میبرم ...

شما چگونه خشمتونو کنترل میکنید 

ولس پشت کسی حرف نمیزنم فقط مقابلش خیلی تند جواب بی ادبیشو مبدم 

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

نمیدونم کارت هم درسته هم غلط نمیدونم چی بگم 

من خواهرم بهم میگه وای چقد صورتت چاق شده میگه مگه تو آینه توالتی؟ خودم میدونم تپل شدم 

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

نمیدونم کارت هم درسته هم غلط نمیدونم چی بگم من خواهرم بهم میگه وای چقد صورتت چاق شده میگه مگه تو آین ...

خوبه شما رفتارت ملایمه 

من میگم ...غلط اضافه نکن نظر تورو نخواستم 😁اصلا استانه تحملم‌صفر شده 

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه خوبی تو

من که سکوت😒😐

غسل صبر خوبه بعد هم تمرین 

نفس عمیق و سطحی دیدن نظر اونا

ولی کاملا حق باشماس

شما که جنبه تقابل ندارین نباید شروع کننده حرف برخورنده باشین 

خطاب به اونا گفتم

جوابات زیادی دندان شکن نیست ؟

باور کن اعصاب ندارم کسی به پر و پام بپیچه 

دختر گوکولی نازپرورده نیستم بشینم آیین لوندی بخونم 

من باید ایین زنده موندن در جنگل رو یاد گرفتم 

از بس با چنگ و دندون با شرایط سخت جنگیدم 

چه خوبی تومن که سکوت😒😐غسل صبر خوبه بعد هم تمرین نفس عمیق و سطحی دیدن نظر اوناولی کاملا حق باشماسشم ...

😂قبلا مظلوم بودم تا ۴سال پیش 

الانم فکر میکنن همونم 

اوفی طرف رومیترکونی

اره سیسات ندارم 

فقط صمیمی نشدن با هر آدمی و رسمی بودن و در چهار چوب زندگی کردن باور کنید این تجربه منه از زندگی

فقط سلام میدم بهشون حتی احوال پرسی درستیم باهاشون ندارم 

باور کن اعصاب ندارم کسی به پر و پام بپیچه دختر گوکولی نازپرورده نیستم بشینم آیین لوندی بخونم من باید ...

احتمالا اونا ،چون ضعفت شناختن ،اینطور بهت میگن 

حالا چرا اینقدر خسته ای ؟

😐🤷🏻‍♀️

ببین واقعا میگم سکوت کن هیچی نگو بهشون

انگار اصلاااا برات مهم نیست 

منم قدم بلند و لاغرم

یکی مدام بهم می‌گفت نردبون😂

روزای اول می‌خندیدم به حرفش

روزای بعد که می‌گفت 

هیچی نمی گفتم یعنی انگار اصلا نشنیدم حرفش رو 

اونم ول کرد دیگه ...

باید بلد باشی مدیریت زبانت رو ... که با همین حرف ها آدم های اطرافت تبدیل به دشمن نشن

من بهارم و دوست دار گرافیک 🌱                                            الله ، زیباترین نام جهان هست ...🌷 برای ظهور امام عصرمون یه صلوات می‌فرستی ؟ 

احتمالا اونا ،چون ضعفت شناختن ،اینطور بهت میگن حالا چرا اینقدر خسته ای ؟

گفتم‌دیگه مشکلات زیاد 

من جای چندتا مرد دارم کار میکنم 

و خیلی خیلی مسائل دیگه 

حوصله ادمارو دیگه ندارم