2777
2789
عنوان

لکه بینی و جنسیت

140 بازدید | 14 پست

سر دوتا از بارداریام که دخترن لکه بینی داشتم ولی این سری ک ناخواسته باردارم ندارم ممکنه جنسیت فرق کنه 

ولی ویار و همه چیزم شبیه بارداری دوممه منتها یکم غذای تند دوست دارم این دفعه

من بچم پسره لکه بینی داشتم اطرافیانمم پسر بود بچشون لکه بینی داشتن به نظرم ربطی به جنسیت نداره

فقط 4 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بچم پسره لکه بینی داشتم اطرافیانمم پسر بود بچشون لکه بینی داشتن به نظرم ربطی به جنسیت نداره

آره منم بچم پسره لکه بینی داشتم ،ربطی نداره این چیزا

آرزوهایم راکنار نخواهم گذاشت،دنیا مجبور است بادلم کناربیاید💙💙💙💙

ولی من میگم بچه ات پسره 

البته ن بخاطر لکه بینی

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️خداروشکر بچه ام ب سلامتی به دنیا اومد🥰خدایا شکرت بابت دختر گلم و پسر عزیزم

اگه کاملا ناخواسته بوده😂نه مثه یه بنده خدا که می‌گفت پیشگیری نکردم ناخواسته باردار شدم😃 احتمال زیاد پسر باشه

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

نه ربطی نداره ی خانمی داشت دختر بود یکی دیگه پسر بود

تا الان فک میکردم بدتر و بی منطق تر از هوادارای استقلال وجود نداره تا با تراکتور آشنا شدم😵‍💫🤣غمگینم مث (fcکیسه) با رفتن به دسته ۳ و بودن ته جدول هنوزم با سپاهان برا سَرورش کری میخونه🤣

اگه کاملا ناخواسته بوده😂نه مثه یه بنده خدا که می‌گفت پیشگیری نکردم ناخواسته باردار شدم😃 احتمال زیا ...

کاملا ناخواسته شوکه شدم خیلی چون بارداری دومم با دارو باردار شدم

کاملا ناخواسته شوکه شدم خیلی چون بارداری دومم با دارو باردار شدم

ان شاالله که سالم و صالح باشه و پسر باشه❤️من می فهمم حالت رو چون منم دو تا دختر دارم آدم دوست داره هر دو رو داشته باشه

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

ان شاالله که سالم و صالح باشه و پسر باشه❤️من می فهمم حالت رو چون منم دو تا دختر دارم آدم دوست داره ه ...

انشاالله....

ولی من دیگه واقعا بچه نمی‌خواستم چون دومینو یک سال رژیم پسر بودم نشد گفتم دیگه مصلحت خدا بر این بوده ولی الان واقعا از خدا یا پسر سالم وصالح می‌خوام 😞