2777
2789

خون به جگر شدم از دستش

مجبوری تحمل میکنم همش میگم کاش زن بگیره اینو بهونه کنم جدا شم خستم کرده😭😭😭

ناراحتی در عذابی جدا شو زن گرفتن کشک نیست کلی خرج داره اونم گاف نمیده دستت به این راحتی 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به اینا میگن خودشیفته جلوی مردم ظاهریازی میکنه که بعدا اگر مشکلی پیش اومد بگن تقصیر تو هست اگر میتون ...

دقیقا  همینطوره

کدوم بعداً خواهر؟

مگه اینکه بمیرم راحت شم 

[QUOTE=389062028]دقیقا  همینطوره کدوم بعداً خواهر؟ مگه اینکه بمیرم راحت شم [/QUOTE

امیدوار باش اما به هرحال ممکنه کلا اینجوری فکر نکنی و بخوای جدا شی به هرحال مدرک داشته باش از کتک کاری هاش و فحاشی کردن هاش مدرک جور کن عزیزم اگر بچه نداری بیشتر فکر کن ببین این مرد خوبی هاش بیشتر از بدی هاشه یا بالعکس به هرحال حق طبیعی انسانه که آرامش داشته باشه تا ابد که آدم نباید بخاطر ی انتخاب اشتباه خودش رو درگیر کنه