2777
2789
عنوان

راهنمایی کنید با این شرایط چطور نماز بخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 34 پست
سلام عزیزمنمیشه توی حیاطی ، اتاق جدایی نگهش دارید؟

نه کلا از تول تو خونه بوده

خیلیم به ما عادت داره

اصلا تنها نمیتونه

من بهشتم همه در دیدنِ خندیدنِ توست🌱💕کاربر قدیمی تعلیقی🤕...اگه عشق نباشه،هیچی نیست,پس تا میتونید باعشق زندگی کنید 🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو حموم دوش بگیر نمازتو بخونلا اکراه فی الدین ...خدا برا همستتو بخون

عزیزم البته اون آیه که گفتی بیشتر فکر میکنم معنیش این باش در انتخاب دین اجباری نیست 

لایک نکنین لطفا!  برای حاجت رواییم میشه یه صلوات بفرستین💙

سگ چه ربطی به نماز داره؟

ربط داره.  نمی شه که به خدا بگیم می خوام نماز بخونم ولی احکام دینت برام مهم نیست می خوام به روش خودم نماز بخونم می خواهی قبول کن، نمی خواهی قبول نکن!!!

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

خب یه قسمت مشخص کنید نزارید سگتون بره اونجا نماز بخونید

اخه باز میگن مو نباید به لباست باشه

مو سگ به این کوچیکی از کجا بفهمم نیست رو لباسم

شاید یکی چسبیده باشه من نبینم

من بهشتم همه در دیدنِ خندیدنِ توست🌱💕کاربر قدیمی تعلیقی🤕...اگه عشق نباشه،هیچی نیست,پس تا میتونید باعشق زندگی کنید 🙂
خب یه لباسم بزارید برای نماز وقتی نماز تموم میشه عوض کنید

اره این فکر خوبیه

بعد یه مدت هم سگ به نماز خوندن شما عادت می کنه 

مثل حمام یا دستشویی رفتن که سگ به نبود شما تو اون موقعیت ها عادت کرده 

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

بالاخره یکیم با اینکه سگ داره دوس داره نمازشو بخونه با این دلش اروم میشه

خوب با رعایت احکام نمازش بخونه یکم سخت هست ولی حداقل می دونه نمازش درسته 

بعد یه مدت هم سگ به نماز خوندن شما عادت می کنه مثل حمام یا دستشویی رفتن که سگ به نبود شما تو اون موق ...

الانم متوجه میشه

مثلا وقتی رو سجاده میخونم به هیچ عنوان نزدیکم نمیشه

فامیلمون سگ داره نماز هم میخونه آخر نماز که گریه میکنه سگش میره زیر چادر سعی میکنه با چادر اشکاشو پا ...

الهی بگردم

الانم متوجه میشهمثلا وقتی رو سجاده میخونم به هیچ عنوان نزدیکم نمیشه

خوب خدا رو شکر!  شاید برای رعایت احکام یکم اذیت بشی ولی خدا اجر این تلاشت بهت می ده 

شاید دیگران بگین مهم نیست هر جوری راحتی نماز بخون ولی تصور کن برای یه مهمون یه ظرف غذا ببری و روی غذا یه موی سگ باشه و برات هم مهم نباشه اون مو روی غذا هست !  مهمون چقدر بدش میاد و اون غذا دیگه براش خوشایند نیست بلکه نشونه اینه که شما ارزشی برای اون مهمون قائل نیستید! 

نماز خوندن هم بدون رعایت احکامش مثل همینه!