2777
2789

امشب دیت بودم رفتیم دور دور کلی اهنگ گوش کردیم قلیون کشیدیم چقد دوست دارم بینمون رد و بدل شد چقد بوسه ولی من هنوز تو فکر اکسمم🥲

رابطم با اکسم یکسال بود ک لانگ شده بود اخرین بارم ۸ ماه پیش دیدمش... همشم دعوا داشتیم این یکساله

ولی هنوز تو فکرشم💔 هنوز هر کلیپ عاشقانه ای ک میبینم،هر متن عاشقانه ای ک میخونم، حتی اهنگایی ک گوش میکنم اونو میاره یادم.... همش خودمو کنار اون تصور میکنم

الانم اهنگ سربار تتلو رو گذاشتم و اشکام بی اراده دارن میریزن🥲

کاش ب جای اینک سربار هم باشیم، سرباز هم بودیم

کاش🙂🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا من حالت تهوع گرفتم

به نظرم عشق چندش هست ببخشید استارتر

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

چرا جدا شدین؟؟

من تو شهرشون دانشجو بودم دیگ درسم تموم شد برگشتم خونه فاصله و سردی افتاد بینمون

توجه نمیکرد وقت نمیزاشت

مودی بود

یبار میگف خواستکار راه بدی خونه میکشمت یه روز دیگه میگف من شرایط ازدواج ندارم ب پام نمون

ذله م کرد واقعا💔

آدمی که داری باهاش آشنا میشی گناه داره از همه جا بی خبر فکر میکنه فقط اونو دوست داریاحساسشو حیف خودت ...

پسر مردمو ب بازی گرفته

شما میگی احساساتش حیف میشه؟

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد