2777
2789
عنوان

خرید وسایل نی نی یه لحظه میاید

107 بازدید | 17 پست

سلام خانوما ممنون میشم راهنمایی کنید

یکی اینکه سرویس خواب مسافرتی بنظرتون واجبه بگیرم؟ شما جایی میرید بچه تون رو روی چی میخابونید ؟

دوم اینکه نمیدونم ساک لوازم نوزاد بگیرم یا یه کوله پشتی نوزاد یا یه کیف زنونه جادار؟ 

در ضمن اینکه بچه ی دومم هست ،بچه ی اولم زمان کرونا بود که هیچکدوم نیاز نشد، الان موندم چی بگیرم ؟

واینکه میگین چه چیزایی واجب‌تره بگیرم 

پیشاپیش ممنونم ازتون 

ساک حمل داشتم تا ۴ ماهگی توی اون می خوابید

کیف هم کوله بخر

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پارسال خریدم اینارو شاید کمکت کرد

یه تخت کنار مادر 

یه کوله پشتی نوزاد بزرگه و جادار برای مسافرتا و مهمونیا

یه مامی بگ 

ست آغوشی و بالشت و از اون بالشت نیم دایره ها نمیدونم بهش چی میگن دقیقا ستش تو گوگل هست بزنی میاد زیاده  

سه تا شیشه شیر

پستونک ارتودنسی 

کمد دیواری 

شونه

چیزایی که واقعا نیازت میشه آغوشیه تو بیمارستان

مامی بگ برای وسایل خودت برای بیمارستان 

اگه زیاد مهمونی میرین کوله خیلی خوبه

من نکنم نظر به کس جز رخ دلربای تو♥🌛 (یه دختر ۱۹ ساله با یه دختر خوشگل کوچولو:)

خب بچه دومه ک راحت تره تجربه داری هرچی تو اولی لازم نشد برا اینم نمیشه 

من ی دست رخت خواب برا خونش گرفتم مسافرتی نخریدم تختم کنار مادر گرفتم 

برا بیرون بردن کریر و یه تشک گارد دار گرفتم جایی ببرم تو تشک گارد دار میزارمش بالش که نمیخوان ی پتو دور پیچم داره برا بیرونشه 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

مسافرت که میدونم جایی نمیریم ،برای رفتن خونه کسی لازم میشه؟

آره یه موقع بچه خوابش میگیره تو رخت خواب خودش بخوابه بهتره در غیر این صورت باید از میزبان بخوای پتو و بالشت بدن و چیز سختی هم نیست، من چون مادرم خیاطه میخوام بدم بدوزه وگرنه نمیخرم

خب بچه دومه ک راحت تره تجربه داری هرچی تو اولی لازم نشد برا اینم نمیشه من ی دست رخت خواب برا خونش گر ...

اره ولی اون موقع کرونا بود همش خونه بودم، یه ساک وسایل گرفتم که الان میبینم اصلا قشنگ نیست، اون موقع زیاد استفاده م نشد، اگه لازم شه بگیرم جدید میگیرم آخه اون رنگش قرمز و مشکیه و مدلش قدیمیه

اره ولی اون موقع کرونا بود همش خونه بودم، یه ساک وسایل گرفتم که الان میبینم اصلا قشنگ نیست، اون موقع ...

ساک اگر تنها باشی سخته حملش هم بچه دستت باشه هم ساک من کوله گرفتم مارک دلیجانم هست برا نوزادی خیلی جا دارو خوبه مشکیم هست 

آره یه موقع بچه خوابش میگیره تو رخت خواب خودش بخوابه بهتره در غیر این صورت باید از میزبان بخوای پتو ...

ممنون از محبتت که با حوصله جواب میدی عزیزم، فقط اینکه اگه مسافرتی بگیرم دورش زیپ داره و حالت کیف میشه دیگه بعد اینکه جایی میرم یه کیف وسایل دستن باشه یه ست خواب، خیلی اذیت کننده نمیشه 

ممنون از محبتت که با حوصله جواب میدی عزیزم، فقط اینکه اگه مسافرتی بگیرم دورش زیپ داره و حالت کیف میش ...

خواهش میکنم عزیزم

آره همونا که زیپ داره، فکر کنم برای چند ساعت مهمونی به جز یکی دوتا پوشک و پارچه ی تعویض و شیشه شیر چیز دیگه ای لازم نباشه، میتونی اینا رو داخل همون ست مسافرتی بزاری

بعضیاشون بیرونش یه جیب دارن برای گذاشتن اینجور وسایل

ببخشید جایی رفتین بچه رو روی چی میخابونید؟

من هنوز بچم ب دنیا نیمده فعلا وسایلشو خریدم ولی تشک گارد دارو میبرم تصمیم دارم تو اون بخوابونم مهمونی جایی باشه 

البته من جز خونه مامانم جایی نمیرم😁

خواهش میکنم عزیزمآره همونا که زیپ داره، فکر کنم برای چند ساعت مهمونی به جز یکی دوتا پوشک و پارچه ی ت ...

ممنون از نظرت عزیزم اینم فکر خوبیه چون من با دوتا بچه نمیخام وسایلمم زیاد باشه( خیلی به چشم میاد)