2777
2789
عنوان

شما به برادری ک بهتون ظلم کرده کمک میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 105 بازدید | 26 پست
قربونت برم میدونی چیه اینکه میگن دلت پاک باشه بنظرم اشتباهه ،من دیگه نمیتونم ادم سابق باشم بذار بگن ...

خوب کاری میکنی 

منم اگه پول بدم کار دو نفر راه میوفته که واقعا الان نیاز دارند ولی بدون این پول هم مشکلشون حل میشه ولی اگه بدم شخصیت برای خودم نزاشتم

خوب کاری میکنی منم اگه پول بدم کار دو نفر راه میوفته که واقعا الان نیاز دارند ولی بدون این پول هم مش ...

نکن عزیزم دور زمونه ی بدیه خوبی کردن شده وظیفه 

وزن اولیه ۶۵   وزن فعلی ۶۰.  وزن هدف ۵۸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که توبه کردم خیلی اسیب روحی دیدم معدم عصبی داغون شدم ،افسرده شدم ولی نمیذارم دیگه کسی عذابم بده م ...

باورت میشه بگم تو 18 سالگی از دست داداشم زخم معده گرفتم و از اون موقع دیگه معدم برام معده نشد؟

باورت میشه بگم تو 18 سالگی از دست داداشم زخم معده گرفتم و از اون موقع دیگه معدم برام معده نشد؟

درکت میکنم عزیزم ،شما هیچ تقصیری نداره ،ما زنا همیشه چوب مهربونیمون رو میخوریم و شما هدفت خیر و خوبی بوده ،ولی نکن چون ارزش نداره جز اعصاب خوردی و ضرر هیچی به ادم نمیرسه عزیزدلم 😘 

اون پولو بده طلا بده سرمایه ولی نده به کسی من اون زمان پولمو میدادم طلا به این نمک نشناس نمیدادم الا ...

تقریبا ماه دیگه میاد دستم باهاش طلا میخرم میندازمش بمونه تا بتونم یه روزی با پولایی که جمع کردم خونه بخرم

تقریبا ماه دیگه میاد دستم باهاش طلا میخرم میندازمش بمونه تا بتونم یه روزی با پولایی که جمع کردم خونه ...

انشالله عزیزم خیر باشه برات 

متاسفانه کشور ما هم بشدت تورمه یکماه پولتو بدی به کسی ماه بعد کلی ضرر کردی .