2777
2789

سلام دوستان من برادرم چند سال عذابم داد و خیلی در حقم بدی کرد جوری که بعد ازدواجج کلا باهم قطع ارتباط کردیم و هفته پیش خونه پدریم دیدمش خیلی باهم صحبت نکردیم خیلی هم محل نداد بهم الان به خواهرم گفته زنگ بزنه به من تا ازم پول بگیره خودش زنگ نزده که عارش میشه زنگ بزنه کمک بگیره 

نزدیک 3 ساله نه حرف زدیم نه چیزی الانم اینجوری

شما بودید می‌دادید؟

مبلغ زیادی هم میخواد 1 سال دیگه برگردونه 

خودشم میگه برای کمک به فلانی می‌خوام 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاشکی خودش بهت میگفت ،اینجوری رابطتون هم خوب میشد😔

از اون روز که دیدمش فقط ظلم هاش یادم اومده که چقدر تحقیرم میکرد حالم خیلی بد شده از وقتی دیدمش عصبی شدم و انگار ذهنم پر کشیده به اون سال ها 

نه نمیکنم

تازه اون روز هم خونه پدریم نه محل داد بهم نه چیزی 

منم بالاخره دل دارم شکستم از این که بعد اون همه توهین و تحقیر حتی یک بار زنگ نزد حالمو بپرسه هیچ وقت نگفت شوهرت چطوره خوبه یا نه

از اون روز که دیدمش فقط ظلم هاش یادم اومده که چقدر تحقیرم میکرد حالم خیلی بد شده از وقتی دیدمش عصبی ...

🫂ای خدا

خب نمیشه یکی بیاد آشتیتون بده 

میدونی چیه منم اذیت شدم مثل تو ولی بهشون الان وابسته ام ، ولی خب آخه چرااااااا باید بین خواهرو برادر اینجور شه واقعآ ناراحت میشم😭خداکنه باهم آشتی کنین و تمام روزای تلخت یادت بره آبجی

🫂ای خداخب نمیشه یکی بیاد آشتیتون بده میدونی چیه منم اذیت شدم مثل تو ولی بهشون الان وابسته ام ، ولی ...

واقعا از ته دلم نمیخوام باهاش آشتی کنم چون فقط ضرر میرسه بهم ازش 

نه هرگز اینکارو نمیکنم 

حقیقت شرایطت تقریبا مثل منه من چه خوبی هایی در حق برادرشوهرم کردم و چه بسا نمک نشناس بود الان قسم خوردم تا روزی زنده ام حتی باهاش حرفم نمیزنم حتی اومد خونم قبل اومدن رفتم تو اتاق درو بستم وصیت کردم بعد مرگمم سرخاکم نیاد 

وزن اولیه ۶۵   وزن فعلی ۶۰.  وزن هدف ۵۸

صد ملیون امتیاز بانک مهر داشتم مفتی دادم بهش 

پنجاه ملیون پول نقدم شش ماه برد بعد شش ماه پولم بی ارزش شد الانم ابرمو برد که فلانی بچه داری بلد نیست فلانی غذاش کم نمکه نمیدونم شوره و... اخر سر هم دعوای بزرگی راه انداخت و خداروشکر قطع رابطه شد 

نه هرگز اینکارو نمیکنم حقیقت شرایطت تقریبا مثل منه من چه خوبی هایی در حق برادرشوهرم کردم و چه بسا نم ...

دور از جونت عزیزم 

واقعا درد داره از کسی بخوری که براش صَدتو گذاشتی 

دور از جونت عزیزم واقعا درد داره از کسی بخوری که براش صَدتو گذاشتی

قربونت برم 

میدونی چیه اینکه میگن دلت پاک باشه بنظرم اشتباهه ،من دیگه نمیتونم ادم سابق باشم بذار بگن بدم بذار بگن فلانی ادم نیست همینکه از خوبی کردن اشتباه نمیسوزم برام یه دنیا ارامشه .

صد ملیون امتیاز بانک مهر داشتم مفتی دادم بهش پنجاه ملیون پول نقدم شش ماه برد بعد شش ماه پولم بی ارزش ...

چقدر بی لیاقت!

برادر منم تا حالا کم ضربت نزده بهم بخاطر اون تا یکی دو سال ازدواجم زهرمارم شد از بس استرس کشیده بودم بخاطرش و تروما شده بود برام 

تازه داشتم به خودم میومدم که دیدمش و با رفتارش دوباره یاد همه چیز افتادم 

چقدر بی لیاقت!برادر منم تا حالا کم ضربت نزده بهم بخاطر اون تا یکی دو سال ازدواجم زهرمارم شد از بس اس ...

وقتی یبار از کسی ادم چوب بخوره باید دورشو خط کشید حتی اگه هم خونت باشه .

من به شوهرم گفتم این ادم حق نداره پاشو بذاره خونه ی من و تمام نه اونی برای من وجود داره نه منی برای اون