2777
2789
عنوان

میخوام خودکشی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 43 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سختهه

برای کی سخت نیست عزیز من 

من خودم زیر بار فشارهایی که رومه دارم له میشم

و اگر از شما در مورد شانس پرسیدند بگویید از بین چهار هزار دین در دنیا من؛ مسلمان وشیعه و عاشق( علی (ع)) ب دنیا آمده ام 💞💞غدیری ام❤️

این دنیام خیلی داغونه🥲

میدونستی تو الان یک نفر از 8 میلیارد انسانی و فرصت اینو داشتی که اینجا باشی برای همه روزای سخت هست برای همه شبایی بوده که نمیخواستن فردا صبح دیگه بیدار نشن ولی به خودت فرصت بده و هیچ وقت به خودکشی فکر نکن اجازه بده تجربه کنی همه چیو حتی قرار باشه سخت و شکننده باشن 

برای کی سخت نیست عزیز من من خودم زیر بار فشارهایی که رومه دارم له میشم

من تحمل کردم ولی تاکی

خودم مشکل دارم همه مشکل دارن ولی پشت سر هم هرچی نگاه میکنم یک خوشی نمیبینم

کاش همه چی آنقدر که شما میگین خوب بود

همه چی اونقدرام که فک میکنی بد نیست اگر داخل یه جعبه باشی و نگاه کنی به همه چی اوضاع خیلی داغون تره در حالی که از بیرون به اون جعبه نگاه کنی میبینی اونقدرهام داغون نیست 

این همون چارچوبیه که تو داری ازش نگاه میکنی به زندگیت ازش فاصله بگیر و یکم از دور نگاه کن اونوقته که متوجه میشی اوضاع آنچنان هم بد نبوده متوجه میشی زندگیت از خیلیا هم بهتره و مشکلت خیلی ناچیزه در مقابل مشکلات خیلیا همه چی وابسته اس به طرز دیدگاهت تا الانشم خیلی قوی بودی و قراره هیمنطوری هم ادامه بدی اجازه نده اون فرد ضعیف توی ذهنت که در ذهن هرکسی هست تورو کنترل کنه