2777
2789
عنوان

کمک کنین تا آب هم قطع نشه

552 بازدید | 75 پست

وضعیت آب اصلا شوخی‌بردار نیست.

امیدی هم به ایجاد حرکت از سمت دولت نیست، باید خودمون شروع به کاهش مصرف کنیم و توی گروه‌ها در مورد روش‌های کاهش مصرف با هم صحبت کنیم.

اینکه شبکه توزیع آب مشکل داره، حرف درستی هست اما الان به بحران بسیار نزدیکیم!! و فرصتی برای این حرف‌ها نیست. باید خودمون برای کاهش مصرف فعال بشیم. در مورد آب‌بندی لوله‌کشی‌های ساختمان، طریقه درست شستشوی ظروف، لباس و استحمام و ... با هم صحبت کنیم.

خلاصه کار رو باید خودمون پیش ببریم.

از ساعت هشت و نیم آبمون قطع شده نتونستم غذا بذارم رفتم فلافل خوردم اما دارم به این فکر میکنم هر شب که نمیتونم فلافل بخورم الان نه دستشویی میتونم برم نه حموم نه حتی آب بخورم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارومیه خشک شد 

فک کن این همه سال پرآب و زیبا 

بعد خشک بشی کم کم 

یه روز کاسه صبرم پر‌میشه میریزه.     همه جا رو غم برمیداره غصه برمیداره . خنده ای ندارم . حتی شاید گریه ای هم نداشته باشم . فقط هستم ولی دیگ اون من سابق نیستم

همیشه مردم خودشون ب داد هم میرسن عین زلزله کرمانشاه

تا الان فک میکردم بدتر و بی منطق تر از هوادارای استقلال وجود نداره تا با تراکتور آشنا شدم😵‍💫🤣غمگینم مث (fcکیسه) با رفتن به دسته ۳ و بودن ته جدول هنوزم با سپاهان برا سَرورش کری میخونه🤣

۳ روزه میخام لباس بشورم یا برق نیس یا برق هس آب نیس

جفتش هس حس نیست

یه روز کاسه صبرم پر‌میشه میریزه.     همه جا رو غم برمیداره غصه برمیداره . خنده ای ندارم . حتی شاید گریه ای هم نداشته باشم . فقط هستم ولی دیگ اون من سابق نیستم

مثل اینه بگی تف کنید تا وسط کویر لوت دریا بسازیم! کل حجم مصرفی آب خانگی(شامل کل اماکن شهری منجمله بیمارستان و مدرسه...) ایران ۶ درصد هم نیست! کل مردم یک قطره هم مصرف نکنن تاثیر آنچنانی نداره

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
از ساعت هشت و نیم آبمون قطع شده نتونستم غذا بذارم رفتم فلافل خوردم اما دارم به این فکر میکنم هر شب ک ...

حتما اب چند بطری داشته باش

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

ما کولر آبی داریم میخوام بخاطر مصرف اب کولر گازی بخرم.. بقیه موارد رعایت میکنیم نه حیاط میشوریم نه م ...

اون جوری هم اداره برق ناراحت میشه

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/