بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یه زمانی فکر میکردم فقط منم که این جمله رو میشنوم، امیدوارم روزی برسه هیچ دختری در هرجای دنیا این جمله رو نشنوه
امروز مادر را به خاک سپردیم، حالا دیگر به طور کامل بیدفاع شدهام.هیچکس مرا در دنیا چنان دوست نخواهد داشت. نمیدونستم قراره فردایی بیاد که پدرم رو هم به خاک بسپاریم، ولی اومد و الان نه تنها بی دفاع شدم که به سپری در برابر حملات تبدیل شده ام
نمیدونم حکمت خدا چیه که به این جور آدم های بی لیاقت دختر میده 😓
همه جا این جور آدم ها هستن عزیزم ناراحت نباش فقط سعی کن پیشرفت کنی تا جایی که میتونی یه روز همه ی اون نفهم هایی که اینجور فکر میکردن میفهمن که اشتباه کردن و اتفاقا این فرزند دختره که به درد پدر مادر میخوره
روزی به خودت میآیی و میبینی هر چقدر برای بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالیاش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالیاش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!
یه زمانی فکر میکردم فقط منم که این جمله رو میشنوم، امیدوارم روزی برسه هیچ دختری در هرجای دنیا این جم ...
مادر من همیشه تو بچگی میگفت از دختر بدم میاد چون خودم دختر بودم و مصیبت زیاد کشیدم بعد ها که برادرام بزرگتر شدن بهم میگفت اشتباه میکردم دختر از پسر بهتره ولی موقع ازدواج برادرم بهم ثابت کرد که هنوز هم پسر رو به دختر ترجیح میده