2777
2789
عنوان

دختر بودن ننگه

145 بازدید | 20 پست

جنوبی ها پسر دوست دارند و از دختر بدشون میاد

خدا به کسانی که اینجوری ان دختر نده برای فرزند دختر سخته 💔😭

پدرم میگه نه خودت به درد میخوری نه فردا ازدواج کنی شوهرت به درد میخوره

لطفا اقایون درخواست دوستی ندید اگه نظری دارید کامنت بزارید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه اتم به درد نمیخوره

دیگه پدر صداش نکن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

یه زمانی فکر میکردم فقط منم که این جمله رو میشنوم، امیدوارم روزی برسه هیچ دختری در هرجای دنیا این جمله رو نشنوه

امروز مادر را به خاک سپردیم، حالا دیگر به طور کامل بی‌دفاع شده‌ام.هیچ‌کس مرا در دنیا چنان دوست نخواهد داشت. نمی‌دونستم قراره فردایی بیاد که پدرم رو هم به خاک بسپاریم، ولی اومد و الان نه تنها بی دفاع شدم که به سپری در برابر حملات تبدیل شده ام

ببخشید مگه بابات مریضی یا مرض داره که دنبال دوا و درمون میگرده که به دردش بخوره 

تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره 🏔️                                           کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره❤️

خودش به چه دردی میخوره دقیقا؟برا خانواده چیکار کرده دخترش که کوچکترین وظیفش عشق ورزیدن هست عرضه اونم ...

آفرین 

تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره 🏔️                                           کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره❤️

کاش خدا به هرکس هر جنسیتی دوست داره بده 

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

پدرمن ۵تاپسرداره فقط من یدونه بودم تومجردایم همش میگفت من دخترنمیخواستم😔😔😔مادرت توروحامله بودگفته بودم میکشمش اگه دختربشه الان خودم حاملم بچم دختره😍🥺🥺انقدذوق دارم

نمی‌دونم حکمت خدا چیه که به این جور آدم های بی لیاقت دختر میده 😓

همه جا این جور آدم ها هستن عزیزم ناراحت نباش فقط سعی کن پیشرفت کنی تا جایی که میتونی یه روز همه ی اون نفهم هایی که اینجور فکر میکردن میفهمن که اشتباه کردن و اتفاقا این فرزند دختره که به درد پدر مادر میخوره 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.

حالا خودش تو جامعه به چه دردی خورده؟

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

یه زمانی فکر میکردم فقط منم که این جمله رو میشنوم، امیدوارم روزی برسه هیچ دختری در هرجای دنیا این جم ...

مادر من همیشه تو بچگی می‌گفت از دختر بدم میاد چون خودم دختر بودم و مصیبت زیاد کشیدم بعد ها که برادرام بزرگتر شدن بهم می‌گفت اشتباه میکردم دختر از پسر بهتره ولی موقع ازدواج برادرم بهم ثابت کرد که هنوز هم پسر رو به دختر ترجیح میده