2777
2789
عنوان

با فامیلی که موادغذاییشو از خونه شما میبره باید چیکار کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 28 پست

دفعه بعد که اومد بگو عزیزم خوب شد اومدی کارت داشتم ، یکم پول نیاز دارم اگه ممکنه هرچه زودتر اون قرض رو بهم پس بده

بعدم هربار درو براش باز نکن، بعد که دیدیش بگو وای حتما حموم بودم یا بگو خواب بودم سرم درد میکرد نتونستم پاشم درو باز کنم ، یا بگو خونه نبودم.

خلاصه هه ی یه بهونه ای بیار که محترمانه بفهمه عمدا باز نمیکنی

به نظرم رودربایسی بذار کنار باهمسرت مشورت کن بعدم پیام بده امروز بگو همسرم نیازش داره چون مال اون بو ...

میاد خونم یهویی میره تو اشپزخونه میگه اع من ابلیمو تموم کردم یکم از تو میبرم میره سریخچال میبره😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میاد خونم یهویی میره تو اشپزخونه میگه اع من ابلیمو تموم کردم یکم از تو میبرم میره سریخچال میبره😐

چند بار که میاد درش باز نکن تو اون تایم یخچال خالی کن اگرم چیزی دید بگو عه خودم نیاز دارم همسرمم نمیخره

عزیزم خیلی بهش رو دادی پرو شده،چطور اون رودرواسی نداره تو هم بگو پول برای شوهرم بوده لازم دارم شماره کارت میدم بده، اومد باز نکن یکبار بگو بیرون بودم یکبار دستشویی یکبار خواب،بهش رو نده سرسنگین باش حساب بیاد دستش وگرنه نمیتونی جمعش کنی

من یه همسایه اینجوری داشتم همش میومد خونم وقت و بی وقت بچه‌هاش پیام میدادن زنگ میزن و هرچی هم تموم کردن از من میگرفتن خلاصه یمدت کمتر رفت و آمد کردم گفتم شوهرم دوست نداره همسایه ها بیان خونه دیگه نیومدن 

خطمم عوض کردم کلا شمارمو هم ندارن

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

ن اخه خودش میاد میبره

اصلا چرا درو براش باز میکنی

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"

فقط یک راه حل داره،در براش باز نکن

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....