2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من،البته ۳ ساله ساکن اهواز نیستم ولی تا چند روز دیگه میام و تا آخر عید میمونم خونه باباجونم،ایشالا روزی کلا برمیگردم

به اندازه باورهای هر کسی باهاش حرف بزن                 بیشتر که بگی،تو رو احمق فرض میکنه...
ان شاالله . با خاکش و گرد غبازر گرماش چه می کنی

عاشقشم،با هیجا عوضش نمیکنم هر طوری که باشه بخصوص الان که دورم بیشتر قدرشو میدونم واقعا نمیشه مردم اهوازو با جایی که هستم مقایسه کرد 

به اندازه باورهای هر کسی باهاش حرف بزن                 بیشتر که بگی،تو رو احمق فرض میکنه...
من،البته ۳ ساله ساکن اهواز نیستم ولی تا چند روز دیگه میام و تا آخر عید میمونم خونه باباجونم،ایشالا ر ...

من عااااشق اهوازم، از سه سالگیم، نقل مکان کردیم از اهواز، ولی ازون موقع تا همین الان و این سن، با اشک از اهواز جدا میشم.

همیشه دوست دارم، شده برای یک سال اهواز زندگی کنم، اما اصلا امکانش نیست  

خدایا شکرت بخاطر گل بهشتی که بهم دادی...
عاشقشم،با هیجا عوضش نمیکنم هر طوری که باشه بخصوص الان که دورم بیشتر قدرشو میدونم واقعا نمیشه مردم اه ...

کجایی؟

مردم هیچ کجا اهواز نمیشه، تعریف از خود نباشه  

من عااااشق اهوازم، از سه سالگیم، نقل مکان کردیم از اهواز، ولی ازون موقع تا همین الان و این سن، با اش ...

امیدوارم شما هم به آرزوتون برسید،من که خیلی امیدوارم این اتفاق برام بیفته دارم به همین امیدم این روزا تحمل میکنم

امیدوارم شما هم به آرزوتون برسید،من که خیلی امیدوارم این اتفاق برام بیفته دارم به همین امیدم این روز ...

همسرتم اهوازیه؟ من همسرم اهوازی نیست و مامان بابام هم ساکن اهواز نیستن. 

کجایی؟ مردم هیچ کجا اهواز نمیشه، تعریف از خود نباشه    

بگم میترسم دعوا بشه،اصلا خورستان نیستم.

آره حرفتونو قبول دارم،راستش کلا مردم خوزستان خونگرم هستن 

همسرتم اهوازیه؟ من همسرم اهوازی نیست و مامان بابام هم ساکن اهواز نیستن. 

نه اهوازی نیست من الان تو شهر همسرم زندگی میکنم، اونم اهوزو دوس داره ولی فعلا امکانش نیست بیایم اهواز زندگی کنیم

بگم میترسم دعوا بشه،اصلا خورستان نیستم. آره حرفتونو قبول دارم،راستش کلا مردم خوزستان خونگرم هستن&nb ...

کسی نیست، بگو.

دعوا چرا، خب هرکسی با هم شهری و هم خون خودش راحت تره.

من بزرگ شده اصفهانم، عاشق اصفهانم هستم، ولی به اهواز یه حس دیگه ای دارم