2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیشدی

شوهرم خیلی بی درکه .اصلا هیچ پولی بهم نمیده ( وضعیت مالیش خیلی زیاد خوبه)

دیشب بهش گفتم منم نیازایی دارم باید بهم پول بدی گفت نمیدم   دعوا شد و خیلی راحت زد تو صورت من 

چی شده گلمبفرمایید هرچه دلت میگه بگو❤️

اسم امام حسین رو نام کاربریتون حالمو خوب کرد 

دیشب وسط دعوا به بابای مظلومم فحش داد

واسه اولین بار تو زندگیم یکیو نفرین کردم

بهش گفتم بهدخاطر هیچی نه اما به خاطر فحشت واگذارت میکنم به دست بریده ابوالفضل خودش جوابتو بده

شوهرم خیلی بی درکه .اصلا هیچ پولی بهم نمیده ( وضعیت مالیش خیلی زیاد خوبه)دیشب بهش گفتم منم نیازایی د ...

گویا باردارم هستی...کارش خیلی بد و زشت بوده... باید رگ خوابش دستت بیاد... یکوقتایی ک میدونی شب خسته از راه اومده اصلا راجع پول و این چیزا باهاش حرف نزن بزار وقتایی ک میببنی شاده میخنده رو فرمه باهاش صحبت کن اونم نه خیلی جدی شوخی و خنده رو قاطیش کن ...زندگی با مردها سیاست خاص خودشو میخواد هر مردی قلقل خاص خودشو داره.. ک باید کشفش کنی.. مردها اکثرا زنهایی ک تو خودشونن و اخمو هستن رو ازش فرار میکنن...شاید تو از چیزهایی تو دلت ناراحت باشی اما مرد ک نمیدونه تو از چی ناراحتی... مردها مثل زنها نیستن ک هعی بپرسن چیشده چیشده‌...خودت باید گهگاهی وقتی ک میبینی حالش خوبه باهاش دردل کنی... اینها رو گذر زمان بهت یاد میده .. 

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒
گویا باردارم هستی...کارش خیلی بد و زشت بوده... باید رگ خوابش دستت بیاد... یکوقتایی ک میدونی شب خسته ...

نه باردار نیستم اما تو بارداریم هم خیلی راحت زد تو صورتم 

رگ خواب نداره با هیچی هیچی نمیشه درستش کرد 

حالم واسه خودم و عزت نفسم بده.

باورت میشه من بخوام برم بیرون نمیگه پول داری یا نه؟ 

هیچوقت نپرسید چیزی لازم نداری؟ 

باورت میشه حتی نمیپرسه گوشیت شارژ داره یا نه؟ 

خودم باورم نمیشه