2777
2789
اسم امام حسین رو نام کاربریتون حالمو خوب کرد دیشب وسط دعوا به بابای مظلومم فحش دادواسه اولین بار تو ...

خود امام حسین(ع) نگهدار بابات باشه🌹

حق داری❤️🥲

نقطه ضعف یه دختر پدرشه🥲

و وای به روزی که یه نفر بد بگه بهش...

مطمئن باش دنیا دار مکافاته 

چوب خدا هم صدا نداره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خود امام حسین(ع) نگهدار بابات باشه🌹حق داری❤️🥲نقطه ضعف یه دختر پدرشه🥲و وای به روزی که یه نفر بد بگ ...

از خودم متنفرم که با انتخاب شوهر اشتباه باعث شدم یه نفر به بابام بد بگه 

برام دعا کن اروم بشم 

دیشب از خدا خواستم امروز از خواب بیدار نشم تا این ننگو تحمل نکنم 

اما بیدار شدم اگه از خودش نمیترسیدم دیشب شیر گازو باز میذاشتم و میخوابیدم 

خود امام حسین(ع) نگهدار بابات باشه🌹حق داری❤️🥲نقطه ضعف یه دختر پدرشه🥲و وای به روزی که یه نفر بد بگ ...

میدونی از دیشب دلم میخواد به بابام پیام بدم و بگم بابا منو ببخش 

تو دلم مونده

کاش منو ببخشه 

نه باردار نیستم اما تو بارداریم هم خیلی راحت زد تو صورتم رگ خواب نداره با هیچی هیچی نمیشه درستش کرد ...

اهان سال ۱۴۰۳ بوده تو یکی از تاپیکات نوشتی...خب اینو باید روز اول مشخص میکردی ک من حقوقی ندارم ک زک ماهیانه به من بده هر ماه.. الانم صبر کن اخلاقش ک درست شد باهاش منطقی با خوبی صحبت کن یک مبلغی هر ماه بهت بده

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒
از خودم متنفرم که با انتخاب شوهر اشتباه باعث شدم یه نفر به بابام بد بگه برام دعا کن اروم بشم دیشب از ...

خودتو سرزنش نکن...

گاهی وقتا به خودم میگم مگه ما چندبار قبلاً زندگی کردیم که الان تجربه داشته باشیم؟

حق داری یه جاهایی رو اشتباه کنی 

حق داری یه چیزایی رو ندونی

شاید اون موقعی که همسرت رو انتخاب کردی در یک موقعیتی بودی که فقط چنین چیزی به ذهنت میرسیده...

دنیا که به آخر نرسیده به خودکشی و اینا هم فکر نکن🥲

خدا داره صبوری هاتو می بینه بلاخره یه جایی برات جبران می‌کنه❤️

اهان سال ۱۴۰۳ بوده تو یکی از تاپیکات نوشتی...خب اینو باید روز اول مشخص میکردی ک من حقوقی ندارم ک زک ...

خیلی بهش گفتم دیشب گفت من هرگز همچین کاری نمیکنم تو خرجی نداری‌.

دیشب میگه بچه رو نمیخواد نگه داری خودم نگه میدارم فردا میای میگه یه پولی هم بده چون دارم بچه نگه میدارم 

خیلی بی درکه اصلا نمیشه باهاش حرف زد 

بهش گفتم مرد اگه مرد باشه خودش ماهیانه یه مبلعی به زنش میده 

خودتو سرزنش نکن...گاهی وقتا به خودم میگم مگه ما چندبار قبلاً زندگی کردیم که الان تجربه داشته باشیم؟ح ...

خود بابام همون موقع گفت فامیله گوشتمون بخوره استخونمون دور نمیندازه 

الان دهن کثیفشو باز کرد به بابام فحش داد 

خودتو سرزنش نکن...گاهی وقتا به خودم میگم مگه ما چندبار قبلاً زندگی کردیم که الان تجربه داشته باشیم؟ح ...

باورت میشه من سه ساعت تموم گریه کردم ولی حتی یذره براش اهمیت نداشت؟

خود بابام همون موقع گفت فامیله گوشتمون بخوره استخونمون دور نمیندازه الان دهن کثیفشو باز کرد به بابام ...

خب عزیزم

الان پس چرا سرزنش می‌کنی خودتو 

میگی بابات هم راضی بوده

اگه همه میگفتن نه و فقط تو یکی میخواستی که بدتر بود🥲

همینکه همه چیو سپردی به خدا مطمئن باش جواب اونم میده...

باورت میشه من سه ساعت تموم گریه کردم ولی حتی یذره براش اهمیت نداشت؟

فقط چشمای نازنینتو از بین میبری برای رفتار اینجور مردها گریه نکن 

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒
خب عزیزمالان پس چرا سرزنش می‌کنی خودتو میگی بابات هم راضی بودهاگه همه میگفتن نه و فقط تو یکی میخواست ...

قلبم داره از جاش درمیاد 

دعا کن خدا جوابشو بده  

منم میتونستم به باباش فحش بدم ولی ندادم  بابای من بابای اون چه گناهی دارن؟ فقط گفتم واگذرات میکنم به ابوالفضل