2777
2789
عنوان

من خیلی لفلفویم چکار کنم😑

242 بازدید | 9 پست

سلام بچه ها من خیلی تو کارام کندم همش فس فس میکنم خیلی دوس دارم کارامو سریعتر انجام بدم اما نمتونم دست خودم نیس یک دختر ۵ ماهه هم دارم تا میرم مثلا دو تیکه ظرف بشورم برگردم بهش شیر بدم انقد طول میدم ک همونجوری گرسنه خابش برده، صب ساعت ۹ که بیدار میشم ساعت ۱/۳۰ تازه ناهار درس میکنم اووف چکا کنم اعصابم از دست خودم خورده خیییلی لفت میدم چکار کنم یکم سرعتی شم😢😢😢😢

برنامه های کاریت رو از صبح تا طهر روی کاغذ بنویس و سعی کن پشت سر هم انجام بدی و تیک بزنی

مهربان ترینم، همسرم، هنوز بعد از این همه سال با هم بودن، سرم که به شانه هایت می رسد و صدای قلبت را می شنوم، مگر دیگر غم جرأت دارد کنج دلم بماند. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا تو ذات هر کس فکر کنم خیلی نمیشه عوض کرد برعکس من همه کارارو با هم میکنم اینجوری هم بده

السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته همتا هم نداری که وقت نبودنت به دلم وعده بدهم شاید مثلش را پیدا کنم! آقای بی همتای من بیا  اللهم عجل لولیک الفرج
شب ده بخوابین صب ۵پاشو ،کاری ک من انجام میدم الان و راضیم 

چه خوب من ارزومه زندگیم اینجوری بچرخه ولی وسوسه میشم برم تو تلکرام سرم بند میشه یهو میبینم شده ساعت دوازده.

ینی ظهرا نمیخابی؟ من اگه ظهر نیم ساعتم بخابم شب خابم نمیبره

شایدنشسته چن دقیقه بخوابم ک حسابی حالم جا میاد،بیشترانرژی میگیرم ،اصلا ب خواب روز فکرهم نمیکنم چون باعث میشه صبح دیگه زودبیدارنشم ،همچی دست خودمونه عزیزم ،باید اراده داشته باشی و زمان رو تو دستت بگیری