2777
2789

من یکی اومد خواستگاریم بصورت سنتی که خانوادش بعدا سر مسئله مهریه و نوع برخورد و اینا مخالفت کردن با ازدواجمون

خلاصه ما پنهانی با هم ارتباطمون روادامه دادیم تا ۴ سال و طول این مدت هم یکی دو بار دیگه هم خانوادشو راضی کرد اومدن ک باز بهم خورد دلایل مخالفت هم‌مثلا چون پدرش مخالف بود با شرط یا حرف یا نوع برخوردی بهمش میزد و این پسر هم نمیتونه جلو خانوادش و پدر وایسه میگه نمیخوام پدرم آبروپونو ببره چون پدر بشدت مستبد و زورگو بداخلاقی دارع،حالا دو ماه پیش برا بار سوم اومدن بازم بهم خورد علت بهم خوردن هم این بود که یکی از فامیل های ما دخالت کرد و بهمش زد و بابای پسره گفت بود دیگه جلو نمیام، و منو پسره هم دیگه در ارتباط نیستیم

پسره هم عالیه هم موقعیت هم شخصیت همو دوست دارم

بهم ثابت کرده خودشو ینی فک کنید خونه و ماشینم حتی برام خرید 

الان من خواستگار دارم میترسم ازدواج کنم نتونم عاشق فرد جدید بشم و فکرم پیش اون بمونه 

یا نتونه انداره اون دوسم داشته باشه و هی مقایسه کنم تو ذهنم

و اینکه تکلیف پولایی ک خرجم کرده چی میشه من بهرحال باید خونه بفروشم و پولشو بهش بدم 

بگید چیکار کنم خودم ک میگم قید ازدواجو کلا بزنم

در ضمن من ۳۵ سالمه پیش خانوادم‌نیستم تنها زندگی میکنم چون مادرم ازدواج کرده و پدرم فوت کرده خودم خونه و سرمایه دارم و کارمندم

...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب همه چیز که دارید و به پدر اون پسر احتیاجی ندارید چرا اون قطع ارتباط نکرد باهاشون که با هم ازدواج ...

اون این کارو نمیکنه 

میگه حتما خانوادم باید باشن

نمیتونه وایسه جلو پدر یا خانوادش

وگرنه خودش پولداره اصلا نیازی ب کسی ندارع از نظر حمایتی یا مالی

...
آره

بخوای با یکی دیگه ازدواج کنی بعدا ایشون مشکلی براتون ایجاد نمیکنن؟ 

میشه برا عاقبت بخیریم دعا کنی؟الهی خودتم اول عاقبت بخیر بشی بعدم هرچی دلت میخواد حاجت روا بشی🙏

چه عجیب ،همینو میچسبیدی دیگه

چهار ساله با همیم مشکلمون اینه خانوادش نمیزارن و اینم حاظر نیست وایسه جلو خانوادش چون میگه آبرومون میره نمیخاد اونجوری ازدواج کنه ینی هر سری برا اینکه خانوادش راضی شن ما یکی دو سال صبر میکردیم

...

اصلا نمیفهمم یکی از فامیلهای شما چرا باید دخالت کنه و به خاطر اون شما ارتباطتون رو قطع کنید ؟ مملکته یا دیوونه خونه ؟ کی بوده حالا فامیلتون ؟ خواهر برادرت هم بوده باشه بیخود کرده دخالت کرده بینتون رو به هم زده 

کاربری دو نفره

بخوای با یکی دیگه ازدواج کنی بعدا ایشون مشکلی براتون ایجاد نمیکنن؟

نمیدونم

ولی با توجه به اخلاقشم بعید میدونم

اون حتی حاظر نیست جلو پدرش وایسه برا ازدواج 

حالا نمیاد آبرو خودشو ببره بگه با این دختره در ارتباط بودم یا چیزی براش خریدم

...