2777
2789
عنوان

شما بگید چه کنم این مادر

2126 بازدید | 20 پست

سلام..

بچه ها 

میدونید که جریان زندگی و رابطه من با خانواده و..

و الانم که قطع رابطه کردم و ...

حالا هی زنگ میزنه  جواب نمیدم به همسرم زنگ میزنه اونم جواب نداده...

کلیییییی پیام فرستاده ...   با قربون صدقه و...

که بیایید من نوه م رو ببینم و...

به همسرم گفته  عزیزم و فدات بشم و دورت بگردم و... این حرفا   با اینکه اخرین بار سرش داد زده بود 

نمیدونم چه کنم    بودنش و نبودنش هر دو برام سخته

آشتی کنم به نطرتون؟؟؟؟

شوهرم میگه بهش  گفتم  بهت خبر میدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم...اخه اون هی میخواد ادای مادر های خیلی صمیمی رو در بیاره و هی بیاد نزدیک و نزدیکتر و.....

اگر بیاد نزدیک و نزدیکتر به خودت و خونه زندگیت صدمه میزنه؟؟

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!
بهتره اشتی کنی ولی همون سالی یکبار رو برو ،عید نوروز به عید نوروز اگر هم خواست بیشتر جلو بیاد تو نذا ...

میخواد هی زنگ بزنه و....

واقعا نمیدونم

حوصله ش ندارم

خوشمم نیومد به شوهرم اینجوری گفته

میخواد هی زنگ بزنه و....واقعا نمیدونمحوصله ش ندارمخوشمم نیومد به شوهرم اینجوری گفته

نمیدونم والا هرجور صلاح میدونی رفتار کن بالاخره تو صلاح زندگیتو بهتر از من و کاربرا میدونی 

من منظورم اینه جلو شوهرت با خانوادت قهر نباشی بهتره

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!

مادرت سر همسر داد زده یا همسرت سر مادرت داد زده؟

هم اینکه مادرت و همسرت یه جورایی هم سنن مادرت چطور روش شده قربونش صدقه همسرت بره؟؟؟

می‌تونست پیام قربونش صدقه رو برای تو بفرسته .

ناراحت نشید ولی گاهی وقتا ب مامانت شک میکنم که یه وقت کاری نکنه زندگیت داغون بشه🤦🫠

مادرت سر همسر داد زده یا همسرت سر مادرت داد زده؟هم اینکه مادرت و همسرت یه جورایی هم سنن مادرت چطور ر ...

همسرم سرش داد زده بود

اخه من کلا بلاک کردم ولی همسرم جوابشو داده بود 

کلا زبون بازه .... ولی نه اونجوری نیست ازون منظورا داشته باشه... 

نمیدونم حالا نوه دوست شده ...  بچه ی خودشو ک من بودم نخواست حالا بچه ی منو میخواد...

نسبت بهش خیلیییییی کینه ای شدم مخصوصا ک میخواد عادی رفتار کنه و هییییچی رو به روش نیاره