2777
2789

بدون کاروان؟؟ 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

انشاالله

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدون کاروان؟؟

کاروان سراغ داری ؟

معمولا چه قیمتی میبرن 

یه بنده خدایی میخواد بره از دوستان 

اون یه کاروان پیدا کرده ولی میگه نمیتونم اعتماد کنم

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
تا مرز میخوام با اتوبوس برم از اونجا به بعد همه پیاده میرن دیگه

نه عزیزم از اونجا به بعد پیاده نیست 

از مرز تا نجف با ماشین ۶ساعت راهه 

مسیر پیاده روی فقط بین نجف تا کربلاست 

با کاروان برو.. تنها خطرناکه. 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

بازم تنها نرو همراه یه گروهی باش . چک کن مساجد اکثرا کاروان میرن . همینجوری نیست این که مثلا کدوم عمود اسکان شب خواهران داره کدوم عمود موکبا ایرانی هستن بالاخره یه حساب کتابی هست هر روز چه قدر بری کجا برسی کجا بخوابی

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
کاروان سراغ داری ؟معمولا چه قیمتی میبرن یه بنده خدایی میخواد بره از دوستان اون یه کاروان پیدا کرده و ...

نه من نه.. اما خیلی از مساجد اللن دیگه دارن با کاروان میبرن 

قربون دلت. انشاالله امام حسین (ع) بطلبه همه ی کسایی که دوست دارن به زیارتشون برن بخصوص شما رو.

ولی تنهایی یکم سخته و خانواده نگران میشن،

اما زیارت قسمتت شد لطفاً برای همه دعاکن .

.