2777
2789

یه خلاصه بگم از خودمون

من ۲۸ سالمه ، اون ۳۰ سالشه

هردو پزشکیم

هم ورودی بودیم اما توی دوتا کلاس متفاوت، الانم بیشتر از یه ساله که فارغ التحصیل شدیم همو اصلا ندیدیم

که یهو یه هفته پیش بهم‌پیام داد و پیشنهاد داد

ازش پرسیدم که چطور بعد این مدت بهم پیام دادی، گفت که همون ترمای ۵ و ۶ بهت علاقه مند شدم و اجازه نزدیک شدن نمیدادی

بعد اینکه تو دانشگاه کلا بی حاشیه و اروم بود

کلا تو دانشگاه متوجهش نبودم و اصلا اخلاق و ایناشو نمیدونم

بفد رفتم دیت، خیلی باشخصیت و شیک و مرتب بود، خیلی خوب حرف میزد و در کل انگار ادم بود

اما مثلا از پروفایلاش بدم میاد، باشخصیت نیست تو پروفایلاش😶 و اینکه تو چتم خیلییی راحته، همین اول کاری بهم میگه عزیزم و با اسم کوچیک صدام میکنه، بعد دیتم که برگشتیم بهم‌پیام داد که امروز خیلی زیبا شده بودی

من بدم میاد از این مدل صحبتا، اصلا هم علاقه ای به روابط ازاد و دوس دختر و دوس پسری ندارم

هدف اینم نمیدونم چیه

در کل نظرتون چیه؟

خیلی خودش با پزوفایلاش و تصویری که ازش از دوران دانشجویی تو ذهنم دارم متفاوت بود🤨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الانم از دیروز که از دیت برگشتیم نزدیک بیست باره داره میگه جمعه شام باید بریم بیرون

هی میگم نمیام، هی میگه اماده باش میام دنبالت

اصلا چرا فکر کرده میذارم بیاد دنبالم😐

چطوری مگه پروفایلاش؟

من خودم نمیتونن همون اول به طرف بگم عزیزم و عشقم و فلان ولی پسرا اکثرا همون اول راحتن متاسفانه پس تا اینجا اوکیه 

ولی صمیمیت بیشتر داشته باهات؟ بخواد حرکتی بزنه یا چیزی درخواست کنه ازت؟

صفا باشه عشق باشه😌📿 شری💍🤍

الانم از دیروز که از دیت برگشتیم نزدیک بیست باره داره میگه جمعه شام باید بریم بیرونهی میگم نمیام، هی ...

خب چیه مگه بذار بیاد میرید بیرون صحبت می‌کنید اشناییه دیگه

چطوری میخوای بشناسیش پس؟

صفا باشه عشق باشه😌📿 شری💍🤍