2777
2789

بچها من تحت هر شرایطی از بحث و دعوا بدم میاد 

عصری خواب خالمم دیدم ذهنم درگیر شد کلا حالم داغونه 

من چندسال پیش یکی از پسر های فامیل دوست داشتم ارتباط مون باهم در حد چت کردن دو سه بار در سال بود و همین

من با دختر خالم همه چی درباره همین پسر فامیل می گفتم اونم گویا به خالم میگفته

و مامانم و خالم سره ی چیزی بحث شون شد خالم این بحث منو کشید وسط و میخواست ابرو مو ببره میگفت باهاش دوست بودی خداشاهده نبودم 

الانم خیلی این موضوع آزارم میده بنطرتون برم شیرینی بخرم برم خونه شون بگم آشتی کنیم کینه هارو دور کنیم🥲🥲

من بودم نمیرفتم حقیقتا

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه روح بزرگی داری🥰 آره آشتی کن 

🟢 آتش بس یک شوخی مضحکه، ما از ابتدا با امریکا و اسرائیل در نبرد بودیم. چیزی نمونده بود که اسرائیل رو برای همیشه از صحنه روزگار محو کنیم، اما... بدونیم و بشناسیم دشمنان داخلی رو که از موشک و پهپاد دشمن خطرناک ترن، همون ها که میترسن و مردم رو میترسون. الان هم با اشتباه نابخشودنی شون باعث شدن دشمنی که درحال مرگ بود، تجدید قوا کنه. و اما ما... یادمون باشه هر رأیی و هر انتخابی، هزینه خودش رو داره😉

یعنی این متن واقعی؟؟! ببخشیدا اگ قرار باش این کار کنی خیلی..... 😐یعنیییی چی تو غرور نداری؟؟ ابرو مگ الکی یکی ببره بعد تو راست بری خونشون، بخیال بابا یا سنت کمه یا کلن الکیه این متن، چطوری میتونینن این کارو کنی واقعا؟!! 

من ک خالم نه اون عو. ضی همچین کاری کرد هروز نفرین و ازش متنفرم اگ ی روز بدونم مرگم کیه میکشمش

خوب باشی انگار بد بودی که بد میشن 😏شانس ماس