2777
2789
عنوان

کی اینجا مصاحبه شغلی زیاد رفته

60 بازدید | 11 پست

یه کار دفتری بود که نه سابقه نه رشته تحصیلی مرتبط میخواست

خودش میگفت برامون مهم نیست

قرارکاری تو کافی شاپ یه هتل معروف گذاشت گفت دفترمون تغییر دکوراسیون داره

رفتم مصاحبه به قدری خوب گذشت مصاحبه که خودش برگشت گفت خیلی حس خوبی از این مصاحبه گرفتم

من گفتم صددرصدی میشه دیگ

بعد پیام داد گفت نفرات رو استخدام کردم شما هیچ مشکلی نداشتین عذرخواهی میکنم😕😕

یعنی چی آخه

تمام شک من به معجزه، باتو محکم تر از باور شده🤰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا دلت بخواد مصاحبه رفتم کلا سلیقه ایه و همیشه از پیش تعیین شده بود من سیاه لشکر بودم

حتی دفتر خصوصی

من اصلا به این شک کردم چون اصلا هیچ نشونی از دفتر دستکش ندیدم و تو کافی شاپ بود مصاحبه

ولی واقعا تعجب کردم انقد طول مصاحبه خندید وصحبت کردم و گفت خیلی خوب بود حس خوب گرفتم گفتم حتما قبولم

عجیبهمعمولا وقتی بازخورد مثبت می‌دن یعنی روی طرف حساب باز کردنولی بهش فکر نکن عزیزم، حتما قسمتت جای ...

اصلا طوری خوب پیش زفت که من از اونجا اومدم بیرون گفتم سریع بزم کارامو بکنم که فردا پس فردا باید برم سرکار

مصاحبه نفر قبلی رو من شنبدم

اصلاااا مثل مال من نبود

حتی آخرسر گفت یکی از آب معدنی هارو بردار هواگرمه

گفتم نه ممنون

گفت از الان دیگه باید به حرف هم گوش بدیم

اصلاا موندم

پیام دادم دلیلتون چی بود گفت شما هیچ ایرادی ندارین فقط من نفراتمو استخدام کردم😕😐😐😐

حتی دفتر خصوصیمن اصلا به این شک کردم چون اصلا هیچ نشونی از دفتر دستکش ندیدم و تو کافی شاپ بود مصاحبه ...

آگهی رو توی دیوار دیدی؟ نکنه اصلا شرکتی در کار نبوده فقط خواسته لاس بزنه

آگهی رو توی دیوار دیدی؟ نکنه اصلا شرکتی در کار نبوده فقط خواسته لاس بزنه

اره تو دیوار بود

حقوقش بیست تومن!واسه کاری که سابقه و رشته تحصیلی نمیخواد

پاره تایم کارش

منم اینکه مصاحبه تو شرکت نبود خیلی شک کردم شاید اصلا شرکتی نیست

مگرنه خب بیست روز صبر میکرد تغییر دکوراسیونش تموم میشد تو شرکت برگزار میکرد دبگه

اصلا طوری خوب پیش زفت که من از اونجا اومدم بیرون گفتم سریع بزم کارامو بکنم که فردا پس فردا باید برم ...

بهش فکر نکن عزیزم

شاید اگه می‌رفتی کار میکردی پیششون همین جوری با کارا و حرفای ضد و نقیضشون اذیتت میکردن

حتما حکمتی داشته

منم برای مصاحبه جاهایی رفته بودم و بعدا فهمیدم چرا نشد چون اصلا مسیرم جای دیگه بوده

حتی دفتر خصوصیمن اصلا به این شک کردم چون اصلا هیچ نشونی از دفتر دستکش ندیدم و تو کافی شاپ بود مصاحبه ...

من خصوصی کلا نمیرم دوست ندارم محیطشون 

ولی برای جذب دانشگاه هیئت علمی سه مرحله داره تا مرحله آخر رفتم باز نشد 

الانم استخدامی شرکت میکنم ولی دیگه انگیزه ندارم 

چون همش شده سهمیه پارتی معرف 

کسی رزومه نگاه نمیکنه

بهش فکر نکن عزیزمشاید اگه می‌رفتی کار میکردی پیششون همین جوری با کارا و حرفای ضد و نقیضشون اذیتت میک ...

عزیزم راستش انقدر حقوقا کمه من اصلا برای مصاحبه نمیرم

اینم حقوقش خوب بود رفتم

منم دوس دارم کار تولید راه بندازم ولی دوسه ماه زمان میبره گفتم تا اون موقغ مشغول بشم که انگار قسمت نیست

ولی بدجور خورد تو ذوقم

عزیزم راستش انقدر حقوقا کمه من اصلا برای مصاحبه نمیرماینم حقوقش خوب بود رفتممنم دوس دارم کار تولید ر ...

متوجهم...شرایط بدی شده

ولی دلتو بد نکن و ناامید نشو بالاخره راهی وجود داره

من خصوصی کلا نمیرم دوست ندارم محیطشون ولی برای جذب دانشگاه هیئت علمی سه مرحله داره تا مرحله آخر رفتم ...

منم تو ذهنم بود بخونم برای استخدامی

ولی واقعا آذم ناامید میشه