2777
2789

17 سالمه و نمیدونم چرا هیجوره اینکه به یکی ک شوهر پولدار داره میگین خوشبت ترینه یا میگین واووو تو کتم نمیره بنظر من خوشبخت ترین اون زنیه ک پولایی ک داره رو خودش در اورده هر چند کم و ناچیز ولی همینکه به کسی جواب پس نمیده بابت خرج کردن پولاش یا ببین خلاصه هر چیزی نمیدونم چرا هيچوقت نتونستم پول کسه دیگه ایی رو قبول کنم احساس میکنم شوهر هر چقد پولدار باشه متعلق به خودشه نه زنش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوشبختی کامل نمیشه گفت ولی همین که بعد ازدواج تو رفاه باشی به نظر من خوبه 

و اینکه اگه قراره کار کنی و خودت پول در بیاری و خودت خرج کنی واسه خودت چرا ازدواج کنی پس؟😐

صفا باشه عشق باشه😌📿 شری💍🤍

زنی که زرنگ باشه از شوهر سواری بگیره میگن بهش خوشبخت

چه تشبیه زشتی

سواری بگیره🙄

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

عزیزم هنوز تو محیط کاری و به مرحله ی سگ دو زدن برای پول نرسیدی

منم تو سن شما همین طرز فکرو داشتم وقتی الان چند ساله دارم کار میکنم برای پول ب دست اوردن تلاش مبکنم واقعاااا خسته شدم بقیه ار بیرون چس قرون پولی ک دارم رو میبینن خودم مهمونی نرفتنامو میبینم فقط فک کن کل خونوادت مهمونی و خوشذرونین ولی تو چون سرکاری یا خیلی دیر میری یا از خستگی اصن نمیری یا ارزوی اینکه یه روز صبح تا دیروقت بخوابم یا از صبح تا شب خونه باشم و اشپزی کنم و پادکست گوش بدم و و و.... من خیلی از چیزایی ک دوست دارم انجام بدم رو نمیتونم انجام بدم بخاطر کارم درصورتی ک بقیه همسن و سالام با شوهر پولدار همش تو مسافرت و خوش گذرونین

همش میگم کاش یه شوهر خیلی پولدار داشتم ک نیازی ب کارم نداشتم و منم از زندگیم لذت کافی رو میبردم

البته اینکه پول داری خوبه ها ولی بنظرم شوهر پولدار داشتن خیلی خوبه چندتا از دوستام شوهراشون ماهیانه پول میزنن ب کارتشون و از زندگیشون لذت میبرن همه ی مردا ک مثل هم نیستن که بخوان منت بزارن واسه یه قرون دوهزاری ک میدن

همواره ثروت و آرامش و عشق و شادی به سمت من در جریانست...خدایا هزاران بار شکرت🙏🏻