2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سعی کن زیاد به دعواها و مسائلی که باعث اختلاف بین تون شد فکر نکنی.این حالتها طبیعیه و برای هرکسی پیش ...

خیلی سرش شلوغه همش کار داره

تنهاییام زیاده تقریبأ

💧  اب 💧 را‌  دری‌اب 💧
بعد از یک مدت اکثر زن و شوهرا سرد میشن از هم اشکال نداره درست میشه فقط سعی کن حرمت ها بینتون شکسته ن ...

میگه تو چرا یه بار خوبی یه بار بدی

الکی سر چیزای بی معنی یهو دعوا میکنیم

💧  اب 💧 را‌  دری‌اب 💧

منم تویه حاملگی از شوهرم و مادرش بدم اومد الان دوماه از زایمان میگذره باحال که همه کاری برام انجام میده از خریداری آنچنانی ومسافرتو،،،،ولی دلم صاف نمیشه الان ببخشید ولی 7 ماهی میشه رابطه زنا،، ندارم باهاش نمیدونم چه خاکی بسر کنم 

منم تویه حاملگی از شوهرم و مادرش بدم اومد الان دوماه از زایمان میگذره باحال که همه کاری برام انجام م ...

۷ ماه دوری واسه بطن زندگیت که خیلی بده🙁

منم الان دو روزه که ببخشید پ نیستم ولی الکی بهش گفتم هنوز پ هستم چون تمایلی ندارم بهش ☹️

💧  اب 💧 را‌  دری‌اب 💧

من این احساسو داشتم، بچه‌های اینجا خیلی راهنمایی‌ام کردن، گفتن شاید اشتباهاتی از جانبشون دیدی که بخشیدی، ولی فراموش نکردی. موضوعات حل نشده‌ای دارین که فقط با حرف درست می‌شه. و بعد هم یه کم دوری لازمه که قدر همو بدونین. 

اول بگم که مسلم می‌دونم اشتباه توی رابطه، دونفره است. ولی من قبل از صحبت با بچه‌های اینجا اصلا فکر نمی‌کردم اینقدر از نامزدم و خانواده‌اش ناراحتی داشته باشم، تاپیکم کلا درمورد ولنتاین بود، برو ببین. نشستم اشتباهاتشونو نوشتم و دیدم طوماری شد. سعی کردم فراموش کنم، ولی به‌نظرم فراموشی منطقی نبود. بعد رفتیم مشاوره و فازِ باهم حرف زدن. مسائل خیلی پیچیده‌تر شد و فهمیدم خیلی چیزا از خانواده‌اش شنیده که فکر می‌کرده نباید به من بگه و حتی حرفهای خیلی سنگین اونا  کل آیندۀ رابطه رو زیرسؤال می‌بُرد. الان تصمیم گرفتیم تا عید باهم کج‌دار و مریز یا به‌عبارت بهتر کات باشیم. تو همین دو هفته جدایی، خیلی براش عزیزتر شدم. ولی هدفم اینه که به همون اندازه‌ای که من براش جنگیدم و می‌جنگم، برای من بجنگه! وگرنه جدایی به قول دوستمون که گفت فقط طلاق، خیلی بهتره. تازه من شرایطم خیلی خیلی از یک مطلقه بدتر میشه، ولی به خدا توکل کردم، چون به قول همین دوستمون زندگی شوخی نیست. 

برات بهترین‌ها رو آرزو می‌کنم خوشگلم!

۷ ماه دوری واسه بطن زندگیت که خیلی بده🙁 منم الان دو روزه که ببخشید پ نیستم ولی الکی بهش گفتم هنوز ...

موندم چکار کنم ب رابطه که فک میکنم حالم بدم یه با حالی که عاشقش بودم الانم دوستش دارم ولی نمیتونم اونم هیچ اعتراضی نمیکنه فک میکنه چون حاملگی وحشتناک و سزارین بدی داستم واسه خاطر اونه