چرا هرچی میگذره خوشحال تر و زندگیشون بهتره ولی من تا قرص اعصاب نخورم اروم نمیشم زندگیم سرد شده دیگه عشقی نمونده و شوهرمو نمیخوام ولی زنای متاهل اومدن تو زندگیم با اینکه میدونستن شوهرم متاهله و رفتن و زندگیمو نابود کردن چرا خدا جواب بدی هاشونو نمیده
کاش از ته دلت دوستم داشتی؛ کاش برات مهم بودم؛ کاش میدونستی خیلی دوستت داشتم؛ کاش زندگیمونو خراب نمیکردی♡:)
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خدا لعنت کنه مردی و که هیفده تا امضا به تو داده که بهت متعهد بمونه و نمونده ،اون زنا جایی قولی به شما ندادن هرچند که کارشون واقعا ناشایسته ولی ایراد جای دیگه ایه اونی که به تو بدی کرده همسرته
متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا
اون بدتر ولی چرا یه زن باید پا بده ب مرد برام قابل باور نیست بعدم که به زنه گفتم تو که میدونستی متاهله چرا ولش نکردی گفت خیلی مهربون بود بهم میگفت دوستت دارم عزیزم نازم
کاش از ته دلت دوستم داشتی؛ کاش برات مهم بودم؛ کاش میدونستی خیلی دوستت داشتم؛ کاش زندگیمونو خراب نمیکردی♡:)