2777
2789

من پرتوقع نکردم برای شوهرم همون چیزی که همه انجام میدن منم انجام دادم خریدن جهیزیه و چیزی های پای عروس هست که باید انجام بده ناراحت نیستم ها ولی جاریم تازه وارد خانواده شده هیچی با خودش نیاورد نه جهیزیه نه چیزی های وطیفه هاش بود بیاره خانواده شوهرش بهش گفتن چرا انجام ندادی ولی از اینکه همه کار هارو شوهرش کرده خوشحاله و اینکه مادرشوهرم بهم گفته من ساده ام و جاریم زرنگه تو فکر رفتم که اینا دارن سر منو کلاه میزارن خوب اخر نامردیه همون کاری برای اون میکنن باید برای عروس دیگه بکنن  و به جاریم هم گفتم فخر فروشی نکنه چون بهم گفت تو ساده ای گفتم اتفاقا مادرشوهرم هم گفت تو زرنگی و من ساده من چیزی که وظیفه ام بوده انجام دادم برای خانواده شوهرم متاسفم که از شخصیت های گرگ صفت خوششون میاد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😐😐

چ بد جواب جاریت رو دادی!!!

باید سری دیگ هرکسی چنین حرفی زد توام اینجوری جواب بده 

بگو من مثله بعضی ها بی کس و کار نبودم خانوادم هزار ماالله باشه زیاد داشتن به دامادشون هم کمک کردن بعضی ها بی اصالت و بدبختن دخترشون رو بی ارزش و بی احترام میفرستن خونه بخت

بعدش بخند بگو انگار یه گلسر از مسجد اورده خونه😂😂😂😂😐

من و خانوادم آدمایی بودیم که کوتاه اومدیم و شد برام درس عبرت که هیچ وقت نباید کوتاه اومد بعضی وقتا ! ...

دقیقا . منم همینطور

عضو گروه یک ستاره⭐   ✅وزن فعلی :۶۸/۸۰۰   💥وزن اولیه:۷۳/۳۰۰ 💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸) 

من همسرم قدردان بود اما مادرش به جای تشکر ، فکر کرد لابد یه جایی از کار میلنگه که اینقدر آسون گرفتم!

مادرشوهر منم همین بود

گفتن میخواستی پسر ما رو خام کنی انقدر ساده گرفتی

تهش  یه عروس دیگه اومد تو خانوادشون بلایی به سرشون آورد قدر منو فهمیدن

مادرشوهر منم همین بودگفتن میخواستی پسر ما رو خام کنی انقدر ساده گرفتیتهش یه عروس دیگه اومد تو خانوا ...

آره 

من هراز گاهی میگم کاش به خاطر اونم شده سخت میگرفتم 

درحالی که فقط مراعات جیب خالی همسرمو کردم چون فهمیدم پسر خوبی هست 

جالبه این وسط با اینکه دارا بود، یه کلمه نمی‌گفت خب منم یه کمکی بکنم، پسرمه خدارو خوش میاد.....تازه نیشم میزد....

هنر و عشق درهم آمیخت؛مـــــعــــلـــ❤️ــم شدم..... 

بهتره به جاری حسادت نکنی عزیزم از اخر همه تو رو بد میدونن

نه اصلا حسادت نکردم اگر شوهرش اونو ببره تو داخل از زمرد و طلا اتفاقا خوشحال میشم من از خوشحالی آدم ها لذت میبرم ولی اگر به رخ من بکشن که بخوان منو ناراحت کنن تیکه تیکه اشون میکنم چون ساده زندگی کردن میپسندم 

آره من هراز گاهی میگم کاش به خاطر اونم شده سخت میگرفتم درحالی که فقط مراعات جیب خالی همسرمو کردم چون ...

اره تازه فهمیدم مادرشوهرم برگشته موقعی همسرم میخواست طلا این چیز هارو بخره بهش گفته دست رو چیز گرون نزاره 

آره من هراز گاهی میگم کاش به خاطر اونم شده سخت میگرفتم درحالی که فقط مراعات جیب خالی همسرمو کردم چون ...

اگه شوهرت خوبه و قدر میدونه بیخیال

من پدرم خونه داد زندگی کنیم که نریم مستاجری خونه قدیمی پایین شهره مادرشوهرم هر دفعه میاد هزارتا ایراد میگیره

نمیگه اگه همین نبود پسرم هر سال باید پول پیش اضافه میکرد نه میتونست ماشین بخره نه هیچی ولی چیزی نمیگم چون شوهرم اهل زندگیه تهش ما دوتا واسه هم میمونیم