2777
2789
عنوان

لطفا نترکونید نمیخام باردار بشم

452 بازدید | 44 پست

ی ماه کامل هرشب قرص الدی مصرف کردم پریود شدم و دوروز پیش بسته دوم رو شروع کردم امروز رابطه مراقبت نشده داشتم اشکالی نداره؟ هرشب یدونه میندازم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اها شما نباید بفهمی انگار اونی ک باید بفهمه نفهمیده چون شما تکی نمیتونی خودتو باردار کنی فکر نمیکنم ...

ینی همین روال تاثیر داره برا جلوگیری؟ یا چهارتا الدی بندازم الان برا پیشگیری

قرص میخوره فایده نداره؟

چرا اگر دوره از شروعش گذشته باردار نمیشه ولی نباید یک دوز هم فراموش کنه خواهر من ۳ سال با این قرصا جلوگیری میکرد فقط ی. روز فراموش کرد حتی فرداش ب عقل خودش دوتا خورد 

الان پسرش ۳ ماهشه🤣

چرا اگر دوره از شروعش گذشته باردار نمیشه ولی نباید یک دوز هم فراموش کنه خواهر من ۳ سال با این قرصا ج ...

یک ماه کامل انداختم بعد پریود شدم دوباره دوروزه بسته دوم رو شروع کردم ینی دوتا انداختم این ماه

چ لاتی بندازم 🤣 

ن بابا لازم نیست اگر یدونه اس کامل بدون فراموشی،داریم صرف میکنی با همین روال برو 

اگه خیلی مسممی بخور

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
چرا اگر دوره از شروعش گذشته باردار نمیشه ولی نباید یک دوز هم فراموش کنه خواهر من ۳ سال با این قرصا ج ...

عزیزمممم خدا حفظش کنه😂 من از همین قرص میترسم اگر شروع کنم چند روز اول خطرش بالاست؟ تاحالا نخوردم و این که کی باید شروع کنم چند روز قبل و بعد پریودی 🤦🏻‍♀️ شرمنده ها تاحالا روم نشده بود جایی بپرسم خوندمم تو گوگل چیزی متوجه نشدم

البته جکی چان منظورمه🤭😁