2777
2789

لطفاً نظر بدین 

یه جاهایی سکوت بهترین جوابِ ولی ای کاش میشد فریاد زد.....

خب هرکس یجور خوشحال میشه و یچی براش مهمه 

تو باید ببینی خواهرت با چی خوشال میشه چی براش مهمه همون کارو بکن 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی بعد دو ماه زایمان هنوزم افسردگی داره فکر کنم چو سی میاد فوقش یک ماهه دیگه قرار نیست یک سال باشه ک ...

سطح افسردگی ها متفاوته. خیلیا تا زمان طولانی درگیرشن و به روانشناس و مشاور نیاز پیدا میکنن

اگه بچش شیرخشک میخوره چند ساعتی نگهش دار با شوهرش برن بیرون یکم از حال و هوای بچه و سختی و ... بیاد بیرون وگرنه کیک و چیزیایی که دوست داره براش بخر، یا اگه دوست قدیمی داره که بودن باهاش انرژی میده دعوتش کن

من خیلی دوست داشتم یه نفر یکم بچمو نگه داره یکم برا خودم وقت بذارم، حتی شده یه گوشه ساکت بشینم آرامشمو دوباره به دست بیارم