2777
2789
عنوان

یکی اینجا میگفت با یه سوره بهترین ازدواجو کرده همسرش هم خیلی پولدار

| مشاهده متن کامل بحث + 1548 بازدید | 131 پست
ماشالله عزیزم خوشبختیتون پایدار 🧿🌸سنتی اشنا شدید ؟نماز شبو کلا چقد خوندی ک ازدواج کردی چندماه خوند ...

نه پسرخالمه ولی احتمال ازدواجمون صفربودچون خانواده هامون خیلی متفاوت بودن وبابام اصلاراضی نبود نمازشبومن معمولاپنجشنبه جمعه هامیخونم به نیت ازدواج نمیخوندم دقیق فقط ازخدامیخاستم که هواموهمیشه داشته باشه:)

بوسه ی خداروی زخم های قلباتون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره افرین نمازشب عالیه. منکه یه شب نخونم اون شبم صبح نمیشه

امضات دعا کردم🧡🧡🧡

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

یازده

عزیزم دخترای گلم کمی از توقعات تون  رو کم کنید کنار هم زندگی بسازید پسرهای الان تو این گرونی دستشون خالیه مادر کمی هم فکر کنید نمی‌گم   که خدا نکرده توهین باشه برا دخترا اما سن بالا میاره جذابیت کم میشه اما بزارید خودتون خانم خونه باشین با عرض شرمندگی از دخترای عزیزم ناراحت نشید

مرسی قشنگم الاهی حاجت روا بشی منم سمارو امشب نماز شب دعا میکنم

وای مرسییییی🥹💚

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

اره میتونی مثل نمازبخونی میتونی بجای توحید رکعت اول سوره ناس ورکعت دوم سوره فلق بخونی

مرسیییی🥲

اره میتونی مثل نمازبخونی میتونی بجای توحید رکعت اول سوره ناس ورکعت دوم سوره فلق بخونی

از ساعت چند تا چند میشه خوند؟