2821
2789
عنوان

دعوای همسایه

141 بازدید | 9 پست

چند روز پیش خونه فامیلمون بودم همسایه شون که خواهر فامیلمون بود سر و صدا میکردن جیغ و داد مثل اینکه مادر و دختر باهم بحثشون شده بود به هم فحشای بد میدادن این همسایه که فامیلمون بود زنگ میزنه به خواهرش به جای خواهره دختره گوشی و میگیره میگه فضولی مگه که زنگ میزنی به زندگی خودت برس با اون شوهر فلانت و... بد بیراه میگه قطع میکنه خب خاله اش بود نگران شد یه زنگی زد  بعد که شوهرش برگشت از سرکار زنه به شوهره میگه این طور شد تو دیگه حق نداری خونشون پا بذاری شوهره میگه تو غلط کردی اونجا زنگ زدی که حالا این طور بگی منم خونه شون میرم یا نمیرم به خودم مربوطه به نظرت شوهره حرکتش بد نیست ؟

به نظر شما زنه باید با شوهره چی کار کنه و چطور متوجه اش کنه هر چی باشه ما یه خانواده ایم و بی احترامی به یه عضو بی احترامی به بقیه اس و این بی غیرتی مرد رو میرسونه شوهره میگه خوب شد زنگ زدی ابروتو بردن 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اره ولی خیلی دلم میخواد به شوهره بگم وقتی به زنت بی احترامی شد تو دیگه نباید پا تو تو اون مکان بذاری

می‌دونی چیه اینکارو نکنی خیلی بهتره بهت حق میدم ناراحت شدی ولی دخالت نکنید خیلی بهتره اونا تهش باهم راه میان از یه خانوادن

می‌دونی چیه اینکارو نکنی خیلی بهتره بهت حق میدم ناراحت شدی ولی دخالت نکنید خیلی بهتره اونا تهش باهم ...

شوهره خیلی بی غیرته نسبت به زنش و زنه هم نمیدونه چطور شوهره رو متوجه اشتباهش کنه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز