2777
2789
عنوان

یعنی اینقدر پیش خدا بی ارزشم🥲💔

116 بازدید | 14 پست

۲۲ سالمه نه توی کنکور موفق شدم هنوز پشت کنکوری ام

نه میتونم ازدواج کنم چون شرایطش ندارم و نمی تونم به کسی اعتماد کنم

از بابای خوب محروم بودم از خیانتش بگیر تا بی آبرویی هایی که باعثش شد توی فامیل

نه خوشگلم..‌ نه دوست و رفیق خوب دارم همشون دو رو

الانم که یکی دونفرشون ازدواج کردن اونم چه ازدواجی 🫠اصلا دیگه محل من نمیدن 

نه مسافرت نه مهمونی نه فامیل درجه یکی هیچچچ🥲

نه اونقدرر پولدارم که بتونم که آرزوهامو براورده کنم( پول زیادد لازمه)

نمی دونم با چه امیدی باید ادامه بدم🤔🥲اصلا خدا منو آفریده چیکار وقتی دوسم نداشته

من یه زمانی شرایط تورو داشتم الانم خیلی خوب نیست شرایطمااا ولی حداقل شغل دارم بچسب به درست و زندگیتو تغییر بده هنوز خیلی جوونی

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕
من یه زمانی شرایط تورو داشتم الانم خیلی خوب نیست شرایطمااا ولی حداقل شغل دارم بچسب به درست و زندگیتو ...

👌👌

حس میکنم دیگه پیر شدم و فایده ای نداره😔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

👌👌حس میکنم دیگه پیر شدم و فایده ای نداره😔😔

وقتی همسن من بشی میفهمی که الان جوونی

۲۶ سالمه دو ماه دیگه میشه ۲۷

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

خدارو شکر کن که رفیق نداری 

کاره باباتم تقصیر تو نیست ک کارش نداشته باش اگه بخای بیشتر این بهش فکر کنی هی بیشتر ضربه شون میخوری 

مهم نیست کی تو کنکور قبول شده همه مون ضربه خورده شیم من اوضام از تو بدتر 

هیچم زشت نیستی خدا به تمام دخترا یه زیبایی خاص داده مطمعن باش ادل خودتو بشناس زیبایی دورن تو بعد میبینی ک چقدر ظاهرتم زیبا میبینی 

شکر کن خدارو باشگا برو برا خودت سبک زندگی داشته باش اعتماد ب نفس داشته باش برا خودت ارزش قاعل شوبهت قول میدم کم کم یه شخص خوب مثه خودت وارد زندگیت میشه 

اگرم یه دختری هستی ک اهل دوست پسرو این چیزا نیستی بدون ک خدا خیلی ام دوست داره ی روان سالم داری ک میتونی در اینده ی عشق خوبو تجربه کنی 

خسته ام از جماعت زنده کش مرده پرست🙂

خدارو شکر کن که رفیق نداری کاره باباتم تقصیر تو نیست ک کارش نداشته باش اگه بخای بیشتر این بهش فکر کن ...

🥲🥲👌👌👌🌷🌷🌷مرسیی

نه اصلا اهل دوست پسر نیستم

خب میدونم شرایطم اوکی نمیشه نمی تونم عشق خوب رو تجربه کنم و ازدواج کنم🥲

سْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ
به نام خداوند رحمتگر مهربان

وَالضُّحَى ﴿۱﴾
سوگند به روشنايى روز (۱)

وَاللَّيْلِ إِذَا سَجَى ﴿۲﴾
سوگند به شب چون آرام گيرد (۲)

مَا وَدَّعَكَ رَبُّكَ وَمَا قَلَى ﴿۳﴾
[كه] پروردگارت تو را وانگذاشته و دشمن نداشته است (۳)

وَلَلْآخِرَةُ خَيْرٌ لَكَ مِنَ الْأُولَى ﴿۴﴾
و قطعا آخرت براى تو از دنيا نيكوتر خواهد بود (۴)

وَلَسَوْفَ يُعْطِيكَ رَبُّكَ فَتَرْضَى ﴿۵﴾
و بزودى پروردگارت تو را عطا خواهد داد تا خرسند گردى (۵)

سوره ضحی 

عزیزم خیلیا تو این وضعیت هستن خودت باید کاری کنی برای خودت توکل کن به خدا و شروع کن 

یا علی

اینطور فکر نکناااا انقدر خدا حواسش به بنده هاش هست یجور ی دلتو شاد میکنه بهش میگن معجزه صبور باش عزیزم و فقط فعلاااااا بهترین خودت باش تمام توانتو بزار رو پروش روحیه خودت بعد ببین چطور دنیا بهت پاسخ میده میدونم خیلی خیلی ولی مطمعن باش اوضاع خوب میشه برات گلم 

خسته ام از جماعت زنده کش مرده پرست🙂