2777
2789
عنوان

احساس ناامیدی شدیدی میکنم

290 بازدید | 24 پست

سلام پارسال دی ماه مامانم بیمارستان بستری شد یهو از ۷۰ کیلو شد ۴۰ کیلو پوست و استخوون ...عضله هاش تحلیل رفت 

بازم خداروشکر دسشوییشو میرفت و می اومد 

۳ هفته قبل ریه هاش آب آورد و بستری شد بهش سون وصل کردن و حالا تو خونه پوشکش میکنن ...

عضله هاش از قبلم ضعیف تر شده 

من ته تغاریم مامانم هم پدر بوده هم مادر

الان ی جوریم ...ی بغض عجیب لعنتی بیخ گلومو گرفته ...

نمیدونم چکار کنم دوس ندارم تو این شرایط باشه 

کاش بمیرم خدایا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چغدر سخته 

کاش تو سن بالا بچه نیاریم گناه دارن تا میان بفهمن پدر مادر چیه لذت ببرن پدر مادر بیمار میشن انشالله مادرت زود خوب بشه دردت رو میفهمم من بچه دومم ولی ته تقاری دیدم ک تو سن بالا پدرم آدرس دنیا اومده چغدر اذیت شده

مادرت چند سالشه

پیشنهاد‌میکنم بخونیدش قشنگه 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، نشانه‌ای از عزت و کرامت است که در دنیای پر زرق و برق، به انسان اصالت می‌بخشد ، حجاب احترام به خود و دیگران را نشان می دهد ،حجاب نه محدودیت، بلکه آزادی است؛ آزادی در انتخاب و احترام به خود ،حجاب، سپری است در برابر هرگونه بی‌احترامی و نگاه‌های سطحی ،حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،هر زن با حجاب، داستانی از ایمان و شخصیت خود را روایت می‌کند ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود، (حجاب حفظ کرامت و شخصیت زن در جامعه است)🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

چغدر سخته کاش تو سن بالا بچه نیاریم گناه دارن تا میان بفهمن پدر مادر چیه لذت ببرن پدر مادر بیمار میش ...

شاید بنده خدا سن مادرش بالا نباشه 

مگه هر کی بیماری میگیره دیگه سنش بالا هست

چغدر سخته کاش تو سن بالا بچه نیاریم گناه دارن تا میان بفهمن پدر مادر چیه لذت ببرن پدر مادر بیمار میش ...

احساس بدی دارم بخاطر فوبیا از دست دادن عزیزان همیشه افسرده و غمگین بودم ...در حدی ک خودکشی کردم ک زودتر از مامانم بمیرم حالا چکار کنم نمیخوام اینجوری ببینمش ....نمیخوام

احساس بدی دارم بخاطر فوبیا از دست دادن عزیزان همیشه افسرده و غمگین بودم ...در حدی ک خودکشی کردم ک زو ...

بخدا میفهمم منم خیلی شبا بخاطر این موضوع گریه کردم این محبت ذاتیه نمیشه کارش کرد 

منم همیشه ترس این دارم خدایی نکرده مرگ پدر مادرم ببینم 

میگم ینی بعد اون روز بازم زنده میمونم؟چجوری؟ امیدوارم هیچوقت اون روز نبینم

۶۹

ان شاءالله زودتر خوب بشن 

پیشنهاد‌میکنم بخونیدش قشنگه 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، نشانه‌ای از عزت و کرامت است که در دنیای پر زرق و برق، به انسان اصالت می‌بخشد ، حجاب احترام به خود و دیگران را نشان می دهد ،حجاب نه محدودیت، بلکه آزادی است؛ آزادی در انتخاب و احترام به خود ،حجاب، سپری است در برابر هرگونه بی‌احترامی و نگاه‌های سطحی ،حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،هر زن با حجاب، داستانی از ایمان و شخصیت خود را روایت می‌کند ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود، (حجاب حفظ کرامت و شخصیت زن در جامعه است)🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸