_monaa مدیر استارتر عضویت: 1397/03/07 تعداد پست: 11556 عنوان فکر میکردم مصاحبه رو صد درصد قبولم 105 بازدید | 4 پست رفته بودم برای مصاحبه برای یه کاریسابقه اینام نمیخواستصحبتامونم خیلی خوب پیش رفتحتی گفت خیلی حس خوبی گرفتم از این مصاحبهالان پیام داده نشد واقعا موندم چراا تمام شک من به معجزه، باتو محکم تر از باور شده🤰 1404/04/30 | 16:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آتهینا عضویت: 1401/12/16 تعداد پست: 1770 حتما یکی پارتی داشته روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.لطفا درخواست دوستی ندین به دلایلی نمی پذیرم.تو تاپیک هام سوالتونو بگید جواب میدم
خواهرشوهرهمتونم عضویت: 1401/09/04 تعداد پست: 7696 یادمه با همسرم رفتم مصاحبه کاری.بعد رایس گفت شما نه اما اگر خانومتون بخواد ما خوشحال میشیم باهاشون همکار کنیم😂😂😂 😡فقط طلاق😡
_monaa مدیر استارتر عضویت: 1397/03/07 تعداد پست: 11556 حتما یکی پارتی داشته آخه دفتر خصوصی بوداینکه آدم مصاحبه رو رد بشه عادیهولی اینکه انقدر خوب صحبتا پیش بره حتی برگرده بگه خیلی حس خوبی گرفتم از این مصاحبهبعد پیام بده نشد خیلی یجوریه تمام شک من به معجزه، باتو محکم تر از باور شده🤰
آتهینا عضویت: 1401/12/16 تعداد پست: 1770 آخه دفتر خصوصی بوداینکه آدم مصاحبه رو رد بشه عادیهولی اینکه انقدر خوب صحبتا پیش بره حتی برگرده بگه خ ... چون خصوصی بود گفتم پارتی داشته یا اینکه کسی بعد شما با رزومه پرتری رفته میتونی دلیلشو بپرسی . روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.لطفا درخواست دوستی ندین به دلایلی نمی پذیرم.تو تاپیک هام سوالتونو بگید جواب میدم