2777
2789

تاکید میکنم سفر اولی ها پول اضافه با خودشون ببرن چون ممکنه دمپایی هاتون گم بشه و لازم باشه بخرید یا برای خرید خوراکی و یا میوه و یا غذا

هر چند اونجا همه چیز میدن از آب و غذا و شربت و...

اما اگه مثلاً بین راه حالت تهوع گرفتید و دلتون میوه ترش خواست پول داشته باشید یا اگه نجف صف غذا طولانی بود پول برای خرید داشته باشید

دقت داشته باشید که پارسال مرز مهران  کسانی که زود تر از چهار سفر رفته بودن حسینیه بعثت هنوز کامل باز گشایی نشده بود

پس توصیه میکنم خیلی زود نرید چون خدمات رسانی نیست

خیلی دیر نرید چون به واسطه شلوغی ممکنه اذیت بشید مخصوصا کسانیکه همراهشان آدم بیمار یا بچه یا مسن دارن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اجازه ما هم دست خادم های امام حسین عزیزم.خدا قبول کنه ازتون. من پارسال قبل از دهم رفتم و همه جا موکب ...

درضمن زیارت شما قبول ولی زیارت اربعیین نبوده که دارید تز تجارب گرن بهاتون مردمو بهرمند میکنید

درضمن زیارت شما قبول ولی زیارت اربعیین نبوده که دارید تز تجارب گرن بهاتون مردمو بهرمند میکنید

چرا با لحن تند با ایشون صحبت میکنین لطف کردن دارن از تجارب خودشون میگن خدا خیرشون بده 

از داروخونه .اینا برا یاد آوری هر کدوم رو خواستید ببرید

سیتریزین 10 برای حساسیت یا آلرژی

سیلاکس برای رفع یبوست.

قرص تب بر

چرک خشک کن

مفنامیک اسید برای درد دندون و پریودی

مسکن های ساده 

پد الکلی

دارو های مربوط به بیماریهای شخصی مثل فشار یا دیابت با...

چرا با لحن تند با ایشون صحبت میکنین لطف کردن دارن از تجارب خودشون میگن خدا خیرشون بده

اخه مردم را به اشتباه می اندازن عزیزمن از هر مرز کرایه ها متفاوته مثلا از شلمچه تا نجف 20دینار از چزابه 15دینار از مهران 17دینار ون میبره ازخسروی 25دینار هر دینار هم 67هزار تومنه اصل اسکان واطعام و خدمات رسانی به زایرین هم یک هفته به اربعیین شروع میشه تا روز اربعیین این خبرها که این خانم میگه نیست  

یه نکته دیگه

از بحث و دعوا دوری کنید و سعی کنید در طی پیاده روی از اشتباهات هم چشم پوشی کنید چون یک سری از دشمنان منتظرند تا وجهه زائرین رو بدجلوه بدن.مخصوصا که هوا گرمه و خسته هم می‌شید ممکنه آستانه صبر بیاد پایین.از بحث منتهی به دعوا جهت اثبات حقانیت شیعه بر سنی یا حرفهای مربوط به سیاست عراق یا ایران هم بپرهیزید.

اشغال نریزد.غذا جدید رو یکی بگیرید و تست کنید اگر خوب بود بقیه گروه هم بگیرن.چون دیده شده چند غذا دست نخورده روانه سطل اشغال شدن به همین خاطر.میتونید برای زائر ها یا خادم های که کوچولو هستن از ایران هدیه های کوچک مثل کش مو ببرید و به بچه ها بدید

دوستان اینها تجربه های شخصی منه و من اطلاعی از مرزهای دیگه ندارم.اگر کسی اطلاعات بیشتری داره خوشحال میشم که بگه تا بقیه هم استفاده کنن.در ضمن اگر دقت کرده باشید من گفتم که بنا به زمان سفر مقدار کرایه ممکنه تغییر کنه.از اقوام ما با کرایه بیشتر هم رفتن چون بعد از یازده سفر که ما برگشتیم اونها تازه پیاده روی شونه رو شروع کردن به طبع اون زمان که به اربعین نزدیکترین کرایه بیشتر میشه.

ما چهار نفر بودیم و دویست هزار دینار  و مقداری پول ایرانی بردیم.که همش خرج نشد و برای امسال هم موند اما به هر حال برای رفتن به کشور دیگه باید بیش از نیاز پول برد تا برای حوادث ناگهانی دچار مشکل نشید

ما صبح ها کمی بعد از نماز تا ساعت نه،ده صبح  پیاده روی میکردیم بعد می‌رفتیم موکبی که حمام هم داشته باشه و ساعت پنج بعد از ظهر دوباره حرکت میکردیم تا هر وقت از شب که دو ست داشتیم در حدود چهار روز و نصفی طول می‌کشید از نجف تا کربلا که بستگی به قوای بدنی هر کس متفاوته

نخ قرقره مشکی و سوزن

پماد برای عرق سوز شدن

درد عرق سوزی بیشتر از تاول پا هست پس حمام روزانه فراموش نشه.

شربت ها رو خیلی تگری نخورید تا مریض نشید.دستهاتون رو زیاد بشورید .در هم خوری نکنید.در اوج گرما پیاده روی نکنید.خوردن کمی نمک قبل و بعد غذا در صورت عدم ابتلا به فشار خون.نوشیدن مایعات کافی.

استفاده از دمپایی مناسب به جای صندل و کفش.چون بود نمیگیره و در موقع وضو بندی ندارن که مثل صندل به زمین بخوره

عدم استفاده از کفش یا دمپایی نو چون پا باید بهش عادت کرده باشه

تقریبا برا دونفر از لب مرز باما شین خودمون بریم هزینش چقد میشه

عزیزم یک خانومی الان حرف از هزینه هفده هزار دیناری برای مهران تا نجف زد شما دست بالا رو بگیر که یک موقع بی پول نمونی.زیارتت هم قبول باشه انشاالله

دوستان اونجا نیرو های هلال احمر هست و میتونید اونجا از شوند دارو بگیرید اما من خودم یه سری همراه خودم میبرم .میتونید قبل از حرکت چند روزی کمی پیاده روی تو شهر خودتون برید تا هم بودنتون آماده بشه هم انتخاب بین کفش و دمپایی براتون راحت تر شه