2777
2789
عزیزم منو نامزدم شاید دوتایی بریم وسیله چی بردارم چه وسایلی مورد نیازه و هزینه دونفر چقدر میشه تا مر ...

ما پارسال از مهران در تاریخ پنج صفر از مرز رد شدیم و یازده صفر از کربلا به مهران برگشتیم.اینو گفتم برای اینکه بدونی در زمانهای مختلف ممکنه کرایه متفاوت باشه .

کرایه اتوبوس از مهران تا نجف، هر نفر ده هزار دینار تا سیزده هزار دینار

کرایه از کربلا به مهران ،هر نفر ده هزار دینار تا سیزده هزار دینار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منو نامزدم شاید دوتایی بریم وسیله چی بردارم چه وسایلی مورد نیازه و هزینه دونفر چقدر میشه تا مر ...

وسایل مورد نیاز

خانم ها این مطالب رو بسته به بودجه و اندازه کوله پشتی تون شخصی سازی کنید.

اگر براتون کاربردی بود یک صلوات برای سلامتی امام زمان عزیزم بفرستید

شانه.مسواک.خمیر دندان.نخ دندان.ضد آفتاب.شامپو.شوینده بدن.(میتونید یه شامپو فیروز  بزرگ برای هر نفر ببرید و  ازش به عنوان شامپو سر و بدن و دست و لباس استفاده کنید.در صورتیکه کوله تون جادار نباشه)لیف.شوینده لباس.مایع دستشویی،کلاهی که آفتابگیر بزرگی داشته باشه.اینه جیبی.ژیلت.کش مو زاپاس.گیره روسری زاپاس.سنجاق قفلی(چون بردن گیره لباس جاگیر هست برای اینکه لباسهای پهن شده را باد نیندازد,سایز ریز نباشه چون هوا گرمه زودی وصل کنی بری داخل موکب)نخ برای جاییکه بند رخت نداشته باشه(بعد از استفاده دوباره بکنیدش و با خودتون ببرید شاید دوباره احتیاج بشه.عکس میذارم از جنسش).دستمال کاغذی به میزان زیاد. چند تا پلاستیک زباله برای اینکه وسایل حمام و لباسهای تمیز رو توش بگذارید و برید حمام و بعد از حمام لباس کثیفی‌ها رو بذارید توش و ببرید بشورید بعد هم تا جاییکه لباس رو پهن کنید با او لباسهای خیس رو حمل کنید .پلاستیک فریزر و پلاستیک مشکی.نوار بهداشتی اگر موعد پریود تون تو اون زمانه.چون ممکنه به خاطر پیاده روی فشار روتون بیاد ممکنه استحاضه بشید پس از قبل احکامش رو بپرسید و ترجیحا چند تا نوار بهداشتی خیلی خیلی نازک(اسمش رو نمی‌دونم)با خودتون ببرید .باد بزن چون ممکنه برق بره.شارژر .ایر پاد.پاور بانک.روسری مخصوص برای روی بالشت‌های موکب که شپش نگیرید.چفیه برای اینکه خیس کنید و حین پیاده روی روی سر بندازید .نکته در باره چفیه.چفیه را خوب بچلانید تا سر درد نشوید.جنس چفیه نخی باشد و نه پلاستیکی

لباس. برگه زرد آلو (هرچه رطوبت کمت داشته باشه بهتره تا کپک نزنه)

کیف کمری برای آقایون که مدارک و پول رو توش بزارن و موقع خواب زیر پیراهنشون بگذارند.چون تو کوله گذاشتن پول و گوشی و مدارک موقع خواب امن نیست.

خانمها هم برای پول و گوشی کیف کمری یا کیف گردنی دست دوز داشته باشند و ترجیحا این وسایل رو موقع استراحت از خودتون جدا نکنید و یا تو کوله نگذارید

پول ها رو  تو یک کیف کمری نگذارید و تقسیم کنید بین خودتون تا در صورت گم کردن بی پول نشید.

وسایل مورد نیازخانم ها این مطالب رو بسته به بودجه و اندازه کوله پشتی تون شخصی سازی کنید.اگر براتون ک ...

به جای حوله حموم میتونید حوله دستی یا در صورت داشتن موی کوتاه چفیه ببرید

انشاالله قسمت شما بشه و سال بعد شما از تجارت بگی

با اجازت 16ساله که دارم میرم خادمه موکب فاطمه معصومه قم هستم عمود1080موکب ها تازه از ده صفر راه می افته هیچ کدوم اون هائی هم که گفتی تابه حال نبردم باخودم

با اجازت 16ساله که دارم میرم خادمه موکب فاطمه معصومه قم هستم عمود1080موکب ها تازه از ده صفر راه می ا ...

اجازه ما هم دست خادم های امام حسین عزیزم.خدا قبول کنه ازتون. من پارسال قبل از دهم رفتم و همه جا موکب بود حتی نجف هم  برنامه اطعام داشتن .اولش هم گفتم که با توجه به شرایط باید شخصی سازی بشه و هر کس هر مقدار میخواد ببره