2777
2789
عنوان

کنکور فرهنگیان

61 بازدید | 5 پست

سلام ببخشید  میخواستم یکم راهنمایی کنید منو راستش من ۱۴۰۰ کنکور دادم و مهندسی کامپیوتر میخوندم الان ۲ سال مرخصی گرفتم به خاطر بارداری و شیردهی نوزادم از الان میخواستم برای کنکور فرهنگیان بخونم بنظرتون میتونم ؟

آخه هیچی یادم نیست انگار صفر صفرم اصلا نمیدونم باید چی بخونم

یازدهم و دوازدهم رو باید نهایی امتحان بدید تخصصیای ۳ سال رو کنکور بدید و کنکور فرهنگیان رو هم جدا شر ...

چجوری یعن بخونم برم مدرسه بگم ازم امتحان بگیرن یا جای خاصی باید برم 

کنکور فرهنگیان فقط ثبت نام کنم یا دوباره ریاضی فیزیک هم باید کنکور بدم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری یعن بخونم برم مدرسه بگم ازم امتحان بگیرن یا جای خاصی باید برم کنکور فرهنگیان فقط ثبت نام کنم ی ...

عزیزم زمان ایجاد سابقه خود سنجش  اطلاعیه میده برا ایجاد سابقه یازدهم و ترمیم دوازدهم چون شما یه بار دوازدهمو امتحان نهایی دادید اگر نمرتون کم بوده باشه میتونی دوباره امتحان بدی تا نمرت بیاد بالا برا کنکورم چون میخوای فرهنگیان شرکت کنی فقط همونو ثبت نام میکنی زمانشم داخل اردیبهشت هست