2777
2789
عنوان

خوشحالی

67 بازدید | 12 پست

چی خوشحالمون میکنه؟

اون دفعه پرسیدم همه گفتن هیچی 

اما خب یه چیزی رو بگید 

این دلیلایی که همه میگن مثل خانواده و پول و ماشین نه دلیل هایی که ملموس نباشن 

به خدا پول پول 

مواظب حرف زدنتون باشید من با کسی کاری ندارم تا زمانی که کاری به کارم نداشته باشید.                               «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀                              

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=389027537]من همینکه این همه اتفاقای بد برام نیفته خوشحال میشم[/QUOTE

منم فقط میخوام چیزها مطابق میلیم پیش برن یعنی برنامه ریزی هام نابود نشن فقط همین هیچی دلم نمیخواد 

[QUOTE=389027537]من همینکه این همه اتفاقای بد برام نیفته خوشحال میشم[/QUOTEمنم فقط میخوام چیزها مطاب ...

من یه اتفاقایی برام میفته که برنامه ریزی هام که هیچ زندگیم متوقف میشه 

دوست پسرم چهل و دو روز پیش فوت کرد 

یهو شهریه دانشگامون نود ملیون شد

فقط میخام دیگه اینهمه عذاب نکشم بسه دیگه 

غم بی پایانم🖤     

یه تاپیک زدی نوشتی با مرگ عزیزانتون چجوری کنار میاین؟من گفتم مگه چاره ای غیر از کنار اومدن داریم.خیلی بد جواب دادی گفتی: همین ؟ چه مسخره! یکم آدم باش نه حیوان !

می دونی الان که دارم پیام می دم هنوز یک سال از فوت پدرم نگذشته و همین الان عکس زیباش تو قاب گوشیم کنارمه؟

تو این سایت خیلی توهین شنیدم ولی هیچ وقت تا این حد دلم نشکسته بود.

چه قدر دغدغه هات مسخرست امروز مامانم فوت کرد

تو الان مادرت فوت کرده من وقتی فقط چهار سالم بود پدرم فوت کرد

عشقم که خیلی دوستش داشتم فوت کرد

اتفاقا خودت چقد مسخره ای که فک میکنی دغدغه های خودت مهمترن مال بقیه بی ارزشه

غم بی پایانم🖤