2777
2789

از دیشب دارم خود خوری میکنم اول خواهر شوهرم کف میخاد بیاد شروع شد حرص خوردنم الآنم هر اشتباهی شوهرم توهفت سال کرده های میاد جلو نظرم ازش متنفرم  چجور فکرمو آروم کنم قبل سکته کردنم  دلم میخاد بابت تمام نداری هایی که داشتیم بکشمش حالم بهم میخوره ازش میخا بیاد خونه کاش نیاد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید به یکی افکارتو بگی

منم اینجوری شده بودم داشتم میترکیدم تا اینکه اومدم اینجا برای بقیه تعریف کردم و بقیه دلداریم دادن قشنگ خالی شدم

# یک _ مینیمالیست _ با چادر گُل گُلی 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را         

اعظم نزدیک دوران پریودته؟نمیگم اونا بدی نکردن ولی دقیقا بخاطر عصبانیت زیاد تموم کاراشون میاد جلو چشم ...

نزدیک نیست یا هست نمی‌دونم اورژانسی خوردم نمی‌دونم کی بشم. ولی متنفرم ازشون دلم میخاد بمیرن بابت عروسی که نگرفتن تیکه عاشون پروبودنشون بی پولی پسرشون بی مسولیتی پسرشون بخدا نمبکشم دیگ تو مغزم جیغ میزنم