2777
2789
عنوان

کسایی ک با خانواده شوهر تو یه حیاطن و باهم خوب نیستن

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 25 پست
تو روستایی خب اشکال نداره برو دور بزن داخل روستامنم قهرم تو یه اپارتمانیم و تو راه پله میبینمشون فقط ...

من باهاشون قهر بودم

بعد میخواستم سلامشون کنم بهم نگاه نمیکردن

منم دیگ سلام نکردم

اجی من یساله ازدواج کردم انگار صدساله پیششونم و جز طلاق هیچی ارومم نمیکنه چون شوهرمم وابسته خانوادشه و هچ درکو بویی از زن و زندگی نفهمیده

شما شوهرتون گیر نمیده که چرا پیش خانوادم نمیری!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم خونه ات رو عوض کن همسر شما تربیت و از نسل همون خانواده است مشکلی نخواهد داشت اما لطف کن برای آ ...

هیچ جوره راضی نمیشه از. این حیاط بریم

وابستگی شدید ب خانوادش داره

فقط دارم زندگیو تحمل میکنم ببینم خدا چی میخواد

بهتر میشه یا بدتر..

من باهاشون قهر بودمبعد میخواستم سلامشون کنم بهم نگاه نمیکردنمنم دیگ سلام نکردماجی من یساله ازدواج کر ...

الان ۵ساله میگذره 

منم زجرها کشیدم

و الان سلام میدم علیک میگن 

شوهر منم وابسته اس

ولی خوبه که قهر ما به اشتی نینجامید 

بعض وقتا اسم طلاق میارن و من شوهرمو بسکه خوبی کردم 

وابسته خودم کردم خداروشکر 

من تو خونه کلی کار خونه میکنم 

شوهرم عاشق تمییزیه بر همین خانوادش شلخته ان

خدایا شکرت 

خاهر جان منم انقد بدی کردن کردن کردن سیر شدم از دنیا دیگه حالا بعد چند وقت کمی آروم ترمپول ندارم برم ...

روانپزشک چیکار میکنه ؟چت جی پی تی رو نصب کن هوش مصنوعی  یا از دوست اشنایی مشاوره بگیر

چرا روانپزشک که الکی مشت مشت دارو بده 

من بیشتر قرص ملاتونین میخورم هورمون خوابه وقتی خواب هستم لااقل فکر و خیال نمیکنم

این دارو معتاد نمیکنه ادمو و عصبی نمیکنه

گاهی تو شربت حل میکنم شوهرمم میدم بخوابه 😂😊

خدایا شکرت 

الان ۵ساله میگذره منم زجرها کشیدمو الان سلام میدم علیک میگن شوهر منم وابسته اسولی خوبه که قهر ما به ...

انشالله درکنار هم خوشبخت باشین عزیزم 

مهم اینه شوهرت اخلاقش خوب باشه

مگ اونا میخوان برات چکار کن

هیچ جوره راضی نمیشه از. این حیاط بریموابستگی شدید ب خانوادش دارهفقط دارم زندگیو تحمل میکنم ببینم خدا ...

بیین خودت میدونی پس فردا میخوای مامانتو دعوت کنی دوستت رو دعوت کتی با اجازه اینا خواهد بود ، بخوای ی غذا بزاری بوش میپیچه برا اینام باید ببری ، غذا درست نکنی میگن پسرم گشنه موند بخوای با ی لبلسی بری بیرون باید از ایست بازرسی اینا رد شی و.... پس فردام بچه دار شی دیگ هیچی

شوهر شما تا زمان مجردی پسر اون خانواده است بعد ازدواج مرد ی خونه ی دیگس 

با این وابستگی شوهرت نمیتونی ی دفعه بلند شی،  کم کم ب شوهرت بگو اینقدر بگو بشه ملکه ذهنش 

اگر شوهرت با خانواده دعواش شد نری لوس بازی دربیاری آشتی شون بدی !!! اونا خودشون درست میشن اون موقع ب شوهرت بگو بریم ، اینا اینطوری فلان 

ممکنه یکم خودخواهانه باشه اما پس فردا مهمان داشته باشن شما کلفت میشی باید بری کمک باید جمع جور کنی 

جدا کن خونه ات رو احترامتم داری

بیین خودت میدونی پس فردا میخوای مامانتو دعوت کنی دوستت رو دعوت کتی با اجازه اینا خواهد بود ، بخوای ی ...

شوهرم با خانوادش دعواش شه؟😂

تازه با من دعوا میکنع چرا احترامشون نداری درصورتی ک فقط مونده بود پاهاشونو ببوسم

ن گلم شوهرم اگ چوبم بردارن بزننش بازم میگ اولویتم پدرومادرمه