abies مدیر استارتر عضویت: 1394/07/20 تعداد پست: 1081 عنوان بچه های اصفهانی که دانشجوی دانشگاه شهرکرد هستید 108 بازدید | 5 پست سلام عزیزانم میخواستم بدونم برای رفت و آمد به دانشگاه شهرکرد از اصفهان سرویس دارید یا با اتبوس های مسافر بری میرید کلا مسیر رفت و آمدش چجوری هست؟میشه هر روز رفت و برگشت یا خوابگاه میگیرید من بزای کارشناسی ارشد انتخاب کردم 1404/04/30 | 15:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خانم_گیلاسی عضویت: 1400/09/20 تعداد پست: 2265 ممکنه سخت و هزینه بر باشه هر روز بخوای بری و برگردیخوابگاه ارشدا بهت اتاق نمیدن؟ باید دست از انتظار بردارم و زندگی کنم...
abies مدیر استارتر عضویت: 1394/07/20 تعداد پست: 1081 ممکنه سخت و هزینه بر باشه هر روز بخوای بری و برگردیخوابگاه ارشدا بهت اتاق نمیدن؟ چرا میدن ولی چون بچه دارم میخواستم بدونم چجوری کلا رفت و آمدش ترجیح خودم هم خوابگاه
خانم_گیلاسی عضویت: 1400/09/20 تعداد پست: 2265 چرا میدن ولی چون بچه دارم میخواستم بدونم چجوری کلا رفت و آمدش ترجیح خودم هم خوابگاه اصفهانی ها آخر هفته ها که کلاس نداشتن برمیگشتن خونه اما طول هفته که کلاس داشتن میموندن خوابگاه باید دست از انتظار بردارم و زندگی کنم...
abies مدیر استارتر عضویت: 1394/07/20 تعداد پست: 1081 اصفهانی ها آخر هفته ها که کلاس نداشتن برمیگشتن خونه اما طول هفته که کلاس داشتن میموندن خوابگاه با رتبه ای که آوردم شهرکرد حتما قبول میشم ولی خوب فقط استرس رفت و آمد و اینکه چجوری برم و بیام رو دارم
خانم_گیلاسی عضویت: 1400/09/20 تعداد پست: 2265 با رتبه ای که آوردم شهرکرد حتما قبول میشم ولی خوب فقط استرس رفت و آمد و اینکه چجوری برم و بیام رو دا ... نگران نباش من دیدم با اتوبوس میومدن، یا چند نفر هماهنگ میکردن ماشین میگرفتنچه رشته ای هستی؟ باید دست از انتظار بردارم و زندگی کنم...